Då var helgen över. Fast från min sida så har jag ju inte haft helg som de flesta andra...
I Lördags gick jag upp relativt tidigt och tog en promenad med Angelica. Tog en massa fina bilder. Ovan är tre av dom. Det har verkligen blivit höst ute. Jag tycker hösten är mysig och jag älskar att göra en kanna te och tända en massa ljus när det är lite ruggit ute. Jag har heller inget emot kylan så länge jag har lite varmare kläder på mej, vilket jag sällan har iof :P
 
Satt i alla fall och pluggade i skolan i Lördags. Vi har ju tenta på fredag så jag har massor att läsa. Lördagskväll var jag och Elina på bio och såg en oväntad vänskap. Vilken himla bra och mysig film. Den kan jag varmt rekommendera!
 
Idag har jag pluggat en del, kollat förra veckans avsnitt av Dr Who, internetshoppat och lagt upp ett träningschema för Oktober ut. Dags att ta tag i mitt nya 10 kilos mål. Jag har aldrig någonsin varit såhär stor som jag är nu så det är dags att ta tag i det. Nollningen är slut och skolan har dragit upp tempot så nu måste jag komma in i rutiner. Nu ska jag ta mej en kvällsmacka och plugga lite till.










10kilo , Foto, en oväntad vänskap, höst, promenad, skola, smal, tjock, träning,
Nu är helgen slut och fort har den gått men har varit en riktigt bra helg! Har hunnit med lite jobb, kalas, flyttat och även lite shopping på ikea. Men ska bli skönt med en ny vecka för då har förhoppningsvis elen hoppat igång och jag bor nog i min lägenhet från och med imorgon :)
 
Fick hjälp av familjen idag med flytten så allt är i lägenheten, dock i kartonger men väntar med att packa upp tills imorgon, ska ringa dem jag hyr av och höra om dem kan ge mig en peng och fixa golvet med, är fruktansvärt fult och slitet så jag hoppas dem går med på det! I värsta fall får jag lägga ut lite själv, vill ju ha det snyggt! :)
 
Denna dag tog all min energi så nu sitter jag i soffan och zappar mellan kanalerna i hopp om att hitta nåt bra att se, känns ganska kört!
 
 










Kom hem från jobbet för en timma sen och är helt slut! Dagen började på värsta tänkbara sätt, Annica från jobbet ringer och säger att ingen har öppnat butiken(vi får böter om vi inte öppnar i tid), jag skulle inte börjat förrän ett men fick göra mig iordning så fort jag kunde och slänga mig in i en taxi, 250 kr senare var jag på jobbet.. Sönderstressad men glad över att vara där, blivit en lucka i schemat som inte blivit tillsatt så blev en lång och ensam dag för mig då det bara var jag som kunde jobba, Lovisa kom en timma så jag kunde få en rast. Tog några timmar att stressa ner men har varit en ganska skön dag ändå :)
 
Nu ligger jag i sängen och tänker göra det resten av kvällen, så det så! Imorgon väntas mer jobb och sen direkt till Hallsberg för kalas för mig och lillasyster, paket är aldrig fel ;)
 
Stannar i Hallsberg till på söndag då vi ska köra flyttlass, flyttar in i lägenheten på måndag! Hoppas jag i alla fall, skulle fixa elavtal idag men min morgon blev inte riktigt som planerat så ska försöka fixa det imorgon, får väl se hur bra jag lyckas på en lördag..
 
Nu ska jag fortsätta göra ingenting :)
 
Ha en fin fredagkväll!










Flyttlass, Fredagsmys, Födelsedag, Jobba, Kalas, Lillasyster, Lägenhet, Taxi,
               
Har suttit i skolan sedan nio idag. Satt som alltid med Tanja, Ludde och Carl. Elina kom också och satte sig vid oss. Men så satt vi och kollade igenom bloggen efter bilder av dem och Ludde tyckte inte att han hade fått vart med tillräckligt med tanke på att vi alltid sitter i skolan och pluggar ihop. Därför så är det Ludde på den fin fina bilden ovan. ;D
 
Nu sitter jag hemma hos bror och kollar över lite kod som jag fortfarande funderar lite över. För någon timme sedan blev vi klara med vårt projekt. puh så skönt. Trodde jag! Ska fixa lite med det sista sen blir det inlämning som gäller! Yey! Tanja och jag har byggt en hemsida på två veckor. Vi har använt JavaScript, jQuery, HTML med fler. Väldigt basic men vi är stolta. Nu blir det tentaplugg nästa vecka för på fredag är det dags för sluttenta i kursen. hoppas det går bra :D










CSS, Dator, Elina, HTML, JavaScript, Ludde, Plugga, Systemvetenskap, Universitetet,










Dagens tanke, Quotes,
Fina fina sällskapet!

Igår var det nollningsavslutning med finsittning på Ritz. Vi möttes upp hela gänget hemma hos mej där vi faddar bjöd på lite mousserande vin. Vi talade lite och tog några bilder. Sen tog vi taxi till Ritz eftersom det regnade rätt mycket. På Ritz blev vi serverade en trerättersmiddag. Sen dansade vi hela kvällen. Jag träffade på födelsedagsbarnet Elin med Angelica. Men vi kom bort från varandra. Vid tolv började Adrian Lux att spela. Då blev det sådant drag att vi drog oss tillbaka från dansgolvet och dansade vid baren ist. Hela kvällen var jättetrevlig med några få undantagsolyckor (som inte rörde mej) men dom ska inte nämnas. Dålig bildkvalitet här under, jag vet, men det är tagna med mobilkamera i mörker utan blix. Jag tyckte ändå att det var roligare än ingen bild. Jag kallar det charmigt ;D 
 
 









 
Kvällen igår blev grym!
Vi började hos Angelica med vin och pizza, måste ju fira att man fyller ;)
Sen mötte vi upp några tjejer på lounge och sen vidare mot ritz där det blev riktigt bra drag! Fötterna mår som dem förtjänar efter en helkväll med dans i något för höga klackar, men det var det värt!
 
Får se om det känns lika värt det efter några timmar stående på jobbet!
 
Lägger nog upp en film senare idag, så ni får se vilket drag det var! :)
 
Off to work!
 










Adrian lux, Angelica, Lounge, Ritz, Utgång,
 
 
Då är man 24 år alltså, känns helt okej!
 
Ska snart iväg till skolan för en lektion sen vidare till jobbet för några timmars jobb och ikväll ska jag och Angelica till ritz för att se Adrian lux, ska bli skitkul!
Fira att jag fyller känns inte så viktigt, blir i stort sett en vanlig dag idag, men på lördag kommer lite släkt hem till mamma då ska vi fira mig lite men mest lillasyster tycker jag, hon fyller ju hela 18 år! :)
 
Kommer nog bli en bra födelsedag idag! :)










 
Hämtade nyckeln till lägenheten förut så jag och Angelica gick till den för att kolla hur den ser ut. I mitt huvud är den mycket större än den är, så blev en liten chock över hur liten den faktiskt är. Men det blir nog bra, den blir ju mysig om inte annat! ;)
 
Nu är det soffhäng framför svenska hollywoodfruar :)
 










 
Börjat denna dag med att fixa hemförsäkring, bredband och adressändring och snart ska jag iväg och hämta nyckeln till lägenheten, ska egentligen hämta den på fredag men idag är enda dagen jag hinner med det. Efter ska jag byta en tröja som har krymt efter en tvätt, blir så trött på sånt! Sen till biblioteket, ska nog ta en sväng till lägenheten och kolla så den ser ut som jag kommer ihåg ;)
 
Sen måste jag plugga matte, tror jag kommer ha ett prov på fredag och jag har inte gjort klart kapitlet! Men det ska gå :)
 
Känns som jag har gjort mycket redan och mer kommer jag hinna med under dagen, en bra dag!
 










Sitter och dricker en hallonsmoothie till frukost tillsammans med en kopp mintte. Har till och med tänkt ett ljus. Det verkar mulet ute så det passar bra med lite morgonmys. Idag kom csn pengarna så jag började morgonen med att betala räkningar. Ska iväg till vingåker factoryoutlet ikväll med mamma. Jag hoppas på att hitta ett par jeans :)
 
Igårkväll åkte Mona och jag till Willys och handlade tacos till elva personer. Det blev en hel del. Sedan åkte vi och lagade maten med de andra faddrarna medan nollorna ramlade in. Vi åt tillsammans och sen spelade vi spelet, Med Andra Ord. Imorgon är det nollningens avslutning. Det kommer nog bli lite tomt utan den. Men då kanske man äntligen kan känna att man hinner med allt i skolan ist.
 
Nu ska jag strax iväg till uni. Vi måste se till och få i ordning på våran hemsida nu :D
 










Idag började jag dagen med att sitta på Paolo´s med Anna, vilket var trevligt! Var första gången jag var där och jag gillade det verkligen så kommer helt klart bli en favorit! Lyckades plugga några timmar men med ganska många pauser för prat såklart och lite facebookande ;)
 
Blev en härlig timmes promenad med Carro efter paolo´s. Carro och jag jobbade tillsammans på Lundbergs förut men inte lika mycket nu tyvärr. Men vi får se till att ses ändå!
 
Avslutade dagen med att tvätta, tråkigt men det behövdes... Började packa lite smått också, flyttar till lägenheten på söndag, ska bli skönt att få nåt eget! :)
 
Can´t wait!
 
 










 
Försökte sitta hemma förut och plugga men det gick inte så bra. Precis när jag övervägde att åka till skolan och sätta mej så hörde Elin av sej och undrade om vi skulle sätta oss på något cafe och plugga. Så nu sitter jag på Paolos och beundrar Elins matchande miniräknare och pennfodral i rosa! Helt underbara och jag vill också ha. Men tåkigt nog har jag redan ett pennfodral och miniräknare behövs inte eftersom jag använder telefonen de få gånger jag vill göra uträkningar.
 
Tillbaka till notepad++
 










minräknare, pennfodral, pink, rosa, study, think pink,

 
Känner mej lite sliten idag. Förra veckan sprang förbi så fort att jag inte riktigt hann med. Igår var jag och åt lunch på Kinamuren med Stefan och Pelle. Det känns som evigheter sen jag såg dem. Så det var trevligt! Efteråt blev jag bjuden på musselmiddag på universitetsgatan. Mums!
 
Måste se till att vila lite mer denna veckan. För nästa Måndag börjar mitt nya gymkort att gälla. Då får jag inte vara sjuk. Jag har ju satt ett mål.
 
Jag ska försöka att gå ner tio kilo tills jul!
 
Ni läsare får väl säga till om det blir för mycket (eller för lite för den delen) av Bridget Jones här efter.
 
Nu ska jag jag plugga lite och försöka lära mej jQuery samt JSON. Någon som har några tips om det?










Kinamuren, fitness, gå ner i vikt, nytt mål, smal, tjock, viktnedgång ,
Skrev igår att jag skulle ta mycket bilder, detta är den enda som togs. Rutten är jag! ;) Men det är väl ett bevis på att vi hade kul för hade inte en tanke på kameran!
 
Försöker hitta energi och ork att ta mig in i duschen och sen göra mig iordning för jag ska på släktkalas i Vretstorp vid tre, men jag hittar inte den energin, är väl också ett tecken på att det var kul igår antar jag!
 
Om jag jämför med Angelica i och för sig så mår jag oförskämt bra, så ska inte klaga! ;)
 
Ser fram emot att träffa släkten så ska nog tvinga mig att sätta fart nu!
 
Hörs senare!
 
 
 
 
 










Släkten, Vretstorp,
Blev en middag på stan med Angelica efter jobbet och nu gör vi oss iordning inför kvällen. Båda två är lite sega så vi har ganska lite tid på oss, eller bussen som tar oss till Johanna går om en timma! Det hinner vi nog om jag börjar göra mig iordning nu :)
 
Ska försöka ta mycket bilder ikväll så imorgon blir det nog en bild bomb, om inte bilderna blir för galna vill säga! ;)
 
Have fun tonight!










 
Köpa vin, jobba, shoppa något till kvällen, göra mig iordning, förfesta med ett gäng härliga brudar, se vart kvällen för oss. Det är min lördag i korta drag...
Kommer bli en bra lördag, det känner jag på mig! :)
 
Behöver en riktigt bra helg med riktigt bra vänner som tycker om mig för precis den jag är oavsett vad! Måste lära mig att inte lägga min energi och tid på dem som inte är värda den!
 
Var dem tankarna som snurra runt i mitt huvud inatt och gjorde att jag inte kunde sova, men nu är det färdig tänkt! Vet inte om jag blivit så mycket klokare men vet att jag ska låta det som sker ske, inte så mycket jag kan styra över :)
 
Känns som jag bara skriver nonsens så nu ska jag sluta, är väl tröttheten som spökar! ;)
 
 
 
 
 
 










 
Nu sitter vi i soffan med matkoma, choklad och ett bra tv program!
Och Angelica har precis(äntligen) öppnat sina födelsedags presenter från mig, hon fyllde i juli ;) Vet inte varför det har dröjt så länge, dem har legat framme här hemma men så fort vi har tänkt att hon ska öppna dem har vi lyckats glömma bort det lika fort! Men nu så, två egendesignade armband fick hon, och glad blev hon nog för fina är dem om jag får säga det själv! :)
 
Nu ska jag fortsätta njuta av chokladen och fredagsmyset!










 
Kom hem från jobbet för en stund sen och ska snart ut och käka med Angelica.
Sen blir det matkoma, choklad och en film hemma i soffan, fredagsmys helt enkelt!
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 










 
Igår efter jobbet mötte jag upp Anna & Angelica för ett glas vin på lounge, en riktigt afterwork för min del! Anna knalla hem efter nån timma och en timma senare var jag och Angelica påväg att gå. Då kom en kille fram med varsin drink till oss och en inbjudan till deras bord, trevliga var dem så det blev några fler drinkar vid deras bord, spontana kvällar är dem bästa!
 
Som tur blir jag inte bakfull och ska snart ta mig till jobbet, pigg och glad! :)
 
Ikväll blir det en lugn hemmakväll då jag ska upp och jobba imorgon, har väl inte stoppat mig förut men ändå ;) Blir nog en liten utgång på lördag istället med några härliga tjejer!
 
 
 
 










 
Sitter just nu på Paolos, mitt och Tanjas nya favoritställe i Örebro. Det är mysigt, personalen är trevlig och maten var god. Sen att det finns gratis Wi-Fi är alltid ett stort plus i mina ögon. Vi har pulat lite med vår hemsida hela dagen och nu har vi lagt ner tills imorgon. Strax kommer Angelica också hit och joinar oss. Can't wait.









paolo's, örebro,
 
Sitter med Tanja på Espresso House. tanken är att vi ska plugga men vi har inte riktigt kommit igång ännu. Vi köpte fika när vi kom för snart en och en halv timme sedan och nu sitter  vi fortfarande och pratar om allt mellan himmel och jord. Det är skönt att ta lite paus ibland. Men nu är det nog dags att dra igång.









Ska snart iväg och möta upp Anna för en fika, är riktigt mysigt höstväder idag så känner för att sitta på ett mysigt fik med en kopp tea och snacka lite skit i några timmar.
Är fortfarande lite sjuk men gjorde inte ett dugg igår och klarar inte av att ha en sån dag idag igen, så nu blir det en fika sen vidare til biblioteket och en snabb sväng till jobbet för att kolla jobbtider och sen lite plugg.
 
That´s my day!
 
Ha en härlig höstdag! :)










 Finner ingen inspiration idag så det har inte blivit mycket gjort på projektet. Däremot har vi pluggat endel till tentan som vi ska skriva om tre veckor. Ska möta upp Elin på fika sen. Känns som evigheter sen vi träffades nu.










 
 
Sitter i skolan med Tanja och har precis dragit igång med ett projekt där vi ska bygga en hemsida till ett företag. Än så länge har det gått relativt bra. På bilden över är min bror/handledare och en möjligen framtida programmerare. Nu är det dags för lunch.













Så var jag sjuk igen! Vaknade upp i lördags och kände mig dålig och nu har det brutit ut till en förkylning men hann ha en rolig och otippad kväll i fredags, vilket var kul!
Resten av helgen har jag varit hemma hos mamma i Hallsberg och bara tagit det extremt lugnt!
 
Kom hem för några timmar sen och har fortsatt på samma tema, att göra så lite som möjligt! Sitter i soffan med tända ljus, choklad och nu har jag börjat titta på en film Black hawk down, tror jag har sett den förut men är inte helt hundra.
 
Så ser min söndag kväll ut, hoppas ni också har en myskväll men en något friskare sådan :)
 
 
 










Bilder från gårdagens middag










 
Igår var en fullspäckad dag. Jag njöt av solen och kollade på vinbrännboll vid universitetet efter lunch. Sedan vidare på familjemiddag hemma hos mor. Nu för tiden är det full fart på de middagarna med både bebis och hund. Det var synd att jag inte hade systemkameran med mej för det blev väldigt fina bilder med min "vanliga lilla" kamera som kanske hade blivit bättre med systemkameran.
 
Hur som helst så åkte jag vidare till förfest efter förrätt, gryta, dessert, kaffe och sangria. Där var vi alla klädda som katter. Men när vi skulle vidare till satin (uteställe) så åkte jag hem. Mådde inte vidare och var väldigt trött.
 

 
 
Väl hemma igen så städade jag hela mitt badrum från tak till golv. Man får ta sej tid vart man än hittar den. Väl vid klockan halv tolv ramlade jag ner i sängen och sov åtta underbara timmar. Nu ska jag käka frukost och ta tag i och städa resten av lägenheten eller kanske kolla på ett avsnitt av två panka tjejer. Vi får se.
 










Precis kommit hem från en otippad efterfest, kanske inte så smart att blogga men vad gör det :)
Har haft en trevlig kväll hos Sofie i Hallsberg!
Var massa tjejer där och drack vin och hade trevligt! Var inte planerat att dra vidare nånstans men åkte in till Örebro och hamna på Stora Örebro och sen på en efterfest som vi precis kom hem från!
 
En kul kväll helt enkelt! :)
 
Nu ska jag sova, ska snart upp och jobba!












Ska precis iväg till bryggan för att sjunga lite SingStar. Älskar SingStar för att jag övade hel del på det i gymnasieåren med vännerna. Tanken att jag skulle vara där till sju är ganska borta men jag kanske hinner till kvart över. Ska sticka nu så jag har en chans. Ville hur som helst bara önska en härlig fredagskväll till er alla!
 










På bilden är det Elina, Sandra, jag och bollen Gul. Bollen Gul är min kontorsstol tills jag hittat en bättre. När jag sitter på den på knä så har jag en bra höjd till skrivbordet/sminkbordet. Det har en skum höjd så normala stolar passar inte. I-landsproblem på hög nivå ;)
 
I övrigt så har jag precis kommit hem från en dag i skolan. Ska iväg och mathandla med min mor om någon timme. Innan dess hade jag tänkt reda ut mitt nuvarande tillstånd lite. Skolan har gått före allt senaste veckan så hemma är det stökigt. Jag har lite fakturor att betala och så när jag ändå är igång tänkte jag fixa naglarna. Var precis nere och bokade en tvättid men den första lediga var på Måndag. Skulle helst tvättat i helgen men har man ingen egen tvättmaskin så...
 
Dags att dra igång...Och när det sen är städat kanske jag skulle passa på och lägga upp före och efter bilder av min bokhylla som jag målade om :)
 










 
Sitter i skolan och väntar på dagens andra föreläsning. Försöker mej på att koda med JavaScript men det går inte som jag vill. Men det är bara att jag försöker igen och igen tills det funkar. Så det kommer nog att gå bra :)

Nu blir det tillbaka till studierna. Inte den bästa bilden kanske men den är tagen med webbkameran ;)
 
 










Just nu står jag nog på jobbet i mina hemskt fula jeans!
Jag är inte så glad just nu, köpte ett par nya svarta jeans för nån vecka sen och jag tvättade dem för första gången igår och nu när jag skulle ta på mig dem ser jag att dem har blivit gråa och sömmarna är i stortsett blivit vita!
 
Och dem här måste jag gå runt i hela dagen på jobbet! Sov hos mamma inatt så är dem enda jeansen jag har med mig så har inget val än att ha på mig dem idag... Det första jag ska göra när jag kommer in till stan på lördag är att gå och lämna tillbaka dem, vet inte om jag har kvittot kvar men man har rätt att lämna tillbaka ända!
 
Jag hoppas dagen går fort så jag och mina byxor får åka hem och gömma undan oss :)










Ryckte in och jobbade på mitt gamla jobb nu ikväll, jobbade en grillning. Gick väldigt bra och var riktigt roligt!
Är en ganska häftig miljö vi står och arbetar i.










Jobba, Åsbro kursgård,

I söndags efter frukosten med Elin så gick vi till H&M. De hade extrapris på Essie  så självklart blev jag tvungen att gå dit och kolla. Det slutade med att jag köpte tre stycken olika färger: Over the edge, In stitches och Eternal optimist.Tre väldigt fina färger som jag inte tagit chansen till att använda ännu.
 
Jag köpte nämligen ett lack från H&M också. Det är en sådan färg som jag älskar för tillfället men som jag säkert kommer tänka "varför köpte jag det där" om i framtiden. I alla fall så är det den på bilden. Jag är lite förundrad över det, för att jag målade det i Söndags och som ni kan se finns det inte någonstans som färgen gått bort. Det får mej att fundera på om jag underskattat H&M lacken.
 
Nu ska jag sätta igång och plugga. Börjar känna mej lite nördig när jag för andra kvällen i rad bestämt mej för att plugga ist för att gå ut. Men det kanske bara är ett tecken att jag vill lyckas med skolan som inte är alltför lätt. Go me!










Essie, Eternal optimist, Fantasy Ocean, H&M, In stitches, Nailpolish, Nails, Over the edge, Plugga, StayInTouch,
Har haft lektion nu på morgonen, börjar faktiskt tycka det är riktigt kul med matte men det är väl för det går riktigt bra nu får väl se när jag börjar med ett nytt kapitel om det är lika kul då ;)
 
Ska snart åka iväg på en ansiktsbehandling, ska bli så himla skönt!! Men jag hoppas att jag inte bir för röd och svulen i ansiktet för mitt gamla jobb Åsbro kursgård ringde och fråga om jag kunde rycka in på en grillning ikväll och jag vill helst inte skrämma iväg gästerna med mitt röda face, tror att jag inte får ha smink på mig efter behandlingen så jag kan ju inte dölja rödheten. Men vet ju inte hur jag kommer se ut än, jag hoppas på det bästa! ;)
 
 










Vädret var på topp enda tills dem började åka då avlöste regnskurarna varandra, så typiskt! Men medans alla klagade så kunde jag inte låta bli att tycka att det var ganska mysigt att sitta under varma tröjor, regnskydd och paraplyer och kolla speedway med släkten!











 
 

Det var meningen att jag skulle ut ikväll. Men så blev det inte. Istället kom jag in i ett så bra "flow" och har suttit och pluggat hela kvällen, fram tills nu.
 
Nu kollar jag på svenska hollywoodfruar. Gillar det programmet. Det är så väldigt underhållande. Fast jag kan ju tycka att dom borde kicka Gunilla från serien. Hon tillför inget värdefullt i mina ögon. De andra är kul att se på. Isabel som bygger designgarderob till en tvååring och Maria som flyttar på en lampa och inte riktigt lyckas shoppa online. Den nya frugan Margareta verkar ju helskön. Vi får se lite längre in i säsongen om det stämmer. Nu är pausen slut. Så ha en toppenkväll alla!










Mitt och min systers mästerverk, smaka underbart!
 
Ska vara hemma hos mamma i Hallsberg i några dagar har jag tänkt, inte träffat familjen på ett tag nu!
Ikväll ska jag till Sannahed och gå på speedway; heja indianerna! Farfar går varje gång och sitter alltid på samma plats som han har gjort i flera år: Så pappa, syster, lillebror, min farbror, mina kusiner och vänner till familjen sätter sig alltid på samma plats bredvid farfar så det blir alltid som en liten släktträff, vilket är himla härligt!
 
Ha en fin tisdagskväll, det ska jag ha! :)
 










Hallsberg, Indianerna, Kladdkaka, Sannahed, Släkten, Speedway,
 Vilken härlig morgon. Jag vaknade långt innan klockan ringde. Gick upp, tog en dusch, har gjort mej i ordning och lagat samt ätit pannkakor. Trots det har jag fortfarande en timme kvar innan skolan börjar. Så jag tänkte blogga ut receptet på pannkakorna.
 
Här kommer en överraskning - håll i er - pannkakorna är nyttiga!! Jag hittade receptet på youtube. En av de youtubare som jag följer lägger upp sådana enkla (kodord nyttiga) recept ibland. Som men Cup-a-muffin som Elina och jag gjorde. De kom också från henna :D Vill ni kolla själva så är det bara att klicka HÄR.
 
Här är receptet::
2 ägg
1 banan
Du knäcker i äggen i en bunke. Skivar i en banan. Mosa ihop allting, stek....
Klart!
 
Älskar de här pannkakorna. Det går snabbare att laga än vanliga pannkakor och är nyttigare också. I morse gjorde jag dom dock rätt så onyttiga genom att ha i chokladsås efter halva satsen. Hade också hallon i smeten. Det blev supergott.
 









150kcal/måltid, frukost, hallon, nyttig, pannkaka, pannkakor, recept,


Petras fina Ebba! Och snart får hon tre till, är så nyfiken på vad det blir! Jag har en känsla av att det kommer bli två tjejer och en liten pojke :)
 
Vi får se nästa vecka, spännande spännande!
 









Har nyss tagit en snabb fika med fina Petra och lilla ebbis, höll dem sällskap medans Petra vänta på sin mamma som hade ett ärende inne i stan. En perfekt start på dagen!

Nu sitter jag i solen vid slottet, är 20 grader varmt och jag har alldeles för mycket kläder på mig men jag försöker njuta av värmen ändå!

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen men det visar sig :)










 
Mitt huvud känns väldigt tungt. Inte ont, inte jobbigt utan bara tungt och trött. Som när man knappt sovit på flera dagar och knappt kan tänka. Ögonlocken känns lika tunga dom och skulle jag lägga mej ner nu skulle jag nog somna på bara sekunder.  Nämnde jag att jag somnade vi tio igår kväll?
Men när klockan ringde i morse så orkade jag inte gå upp utan somnade om. Vaknade ist kvart i åtta och sprang hastigt upp för att hinna till föreläsningen som började kvart över. Jag hann! Sedan föreläsningen som slutade vid tio har jag suttit kvar här i skolan och pluggat. Är inte alls upplagd för att lära mej kod idag. 
Tänkte i alla fall göra en sista ansträngning och åka till min bror som kanske kan hjälpa mej med några övningar som jag bör göra. Sen när jag kommer hem ska jag kollapsa på soffan. Ikväll får bli en tidig kväll utan nollning. Vila, vila, vila mej fri från hosta is the plan in action. 









Har haft en härlig dag idag. Mötte upp Elin för frukost på Java imorse. Fixade gymkort med Elina efter det. När jag kom hem så fick jag för mej att städa. Så jag skrubbade köket från tak till golv. Från att damma ventilerna till att torka av lampan, skåpen, kylen till att skura golvet. Det är så härligt att få rent hemma. Ska försöka göra samma sak med badrummet inom kommande veckor.

Sedan äntligen runt fem när köket var klart och maten lagad så satte jag mej på soffan. Där har jag suttit hela kvällen. Skönt var det att vara få vila lite. Vill ju få bort min hosta. Imorgon får vi se hur det blir med föreläsningen. Vill ju inte sitta och störa alla genom att hosta. Nu väntar sängen. Jag är så himla trött. Sov sött.









Står utanför Java och väntar på anna, vi ska ha en frukost dejt. Ska bli himla mysigt! Var lite tungt att gå upp imorse var ute och tog några glas vin med Angelica och Camilla, vilket var trevligt!

Men känns väldigt skönt att vara uppe och redan ute på stan såhär tidigt en söndag! Hela staden är så tyst efter lördagsnatten när dem flesta är ute och dansar :)

Nej nu får Anna komma, jag fryser! ;)









Sitter och väntar på Angelica som borde komma snart med tåget. Vi ska sätta oss nånstans och ta ett glas vin, hade tänkt att bara vara hemma ikväll men nu blev det inte så :)
Vi vet inte vart vi ska sätta oss bara, finns ingen bra bar riktigt där man kan sitta och bara ta det lugnt och ta ett glas vin!
Vi får se vart vi tar vägen helt enkelt!
 
Borde fortsätta göra mig iordning men är otroligt seg! Ommålade naglar, sminket är på plats nu är det bara håret och kläder kvar... Tar det snart... Sitter kvar i soffan några minuter till!
 
Ha en fin lördag!
 
 










 Igår var det tema fullmoon. Så naturligtvis spenderade vi alla förfesten med att måla oss med neonfärger. Det var kul men jag tycker lite synd om grabbbarna vi var hos. De måste ha vaknat upp till en lägenhet full av färg. Över är bilder från igår. Nu ska jag springa för om 20 min ska jag vara på förfest igen, idag tema sportfåne. Jag sitter fortfarande i mjukiskläder så jag får snabba mej lite. See ya!










dansa, fullmoon party, glowing, neon,
När jag vaknade imorse så mådde jag förvånansvärt bra och tänkte att det här blir en bra dag. Jag gick till och med upp en timme tidigare än jag hade tänkt för att kunna ta det lugnt och äta frukost framför tvn. Men nu sitter jag hemma hos Tanjis och pluggar och mår inte alls bra. Jag har hostat hela dagen och är nu så trött att jag bara vill hem och sova. Så det är nog vad jag ska göra.
 
Pluggandet får komma efter en lite powernap som säkert kommer gå på minst en timme ;P Ikväll blir det fullmoon party. Jag planerar att gå på förfesten men vi får se hur jag gör efter den. Känner att jag inte riktigt har råd att fortsätta vara hängig nu. Måste börja ge järnet i skolan nu.

Nog med klagosång, until next time. Ciao!









Sitter på bussen mot jobbet just nu, har varit i hallsberg och haft lektion. Lektionen slutade dock för en timma sen, men går bara en buss i timmen. Så jag satte mig och åt frukost på God smak i väntan på bussen. I Sverige är det lite tabu att gå på cafe själv och jag tycker alltid det känns jobbigt att göra det, känns som alla tittar och tänker, stackars henne alldeles ensam. Medans jag inte bryr mig att jag sitter själv, sitta själv är ju inte samma sak som att vara ensam.
Men det är konstigt egentligen att det ska vara så, alltid hemma i Sverige tycker jag att det är jobbigt. I London har jag inga problem alls att sitta på ett cafe helt själv, har till och med gått ut och ätit middag på en restaurang själv! Vilket jag aldrig skulle göra här hemma! Men det är väl så att i London är det inget som sticker ut, man kan göra precis vad man vill när man vill, en av sakerna jag älskar med den staden!

Jag tycker det är himla mysigt så måste bli bättre på att våga det här hemma med!

Får bli ett mål tills nästa år eller något :)











Tog en vilodag idag. Jag är så genomförkyld och hostig att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Imorgon är det full rulle igen med skola på dagen och tema fullmoon på kvällen. I helgen måste jag plugga ikapp det jag missade på föreläsningarna igår och idag. Det ska bli kul och se om jag förstår det vi kommer hålla på med den här delkursen. Nu tänkte jag sova så jag är pigg imorgon. Sov sött alla. 
 











Nu känns det verkligen att hösten har kommit, riktigt kallt och höstigt ute! Sitter i soffan och myser med tända ljus och en kopp the, har nästan eldat upp 100 värme ljus sen förra veckan. När hösten kommer kan man säga att jag gillar att ha tända ljus ;)
 
 
Ha en mysig kväll!
 











Sitter framför tvn och kollar på Dallas, så sjukt mycket intriger hit och dit! Har inte sett den gamla Dallas serien, men var den likadan?
Så mycket intriger att man knappt hänger med, den ena hatar den andra sen blir dem tillsammans men nej sen hatar dem varandra igen, and so on! Tror inte jag kommer orka följa den här serien så mycket längre, kollar mest för att den gamla serien var så populär och har blivit en klassiker, tvivlar dock på att den här kommer bli det ;)
 
Nu ska jag ta och måla om mina naglar, surprise surprise!










 Igår kväll var jag ute på pubrunda med ca 1000 personer. Japp, true story. Vi i sesam mötte upp alla andra sektioner på våghustorget igårkväll. Vi var uppdelade i nio grupper när vi gick från pub till pub. Min grupp började på Ivy, vidare till Pitchers, till Satin och avslut på Ritz. Jag är genomförkyld så jag gick hem efter satin. Dessutom hade jag föreläsning klockan åtta imorse. Men det gick inte så bra. Gick hem strax efter att vi börjat. Hosta är inte kul när man sitter i en föreläsningsal som ekar. Får gå igenom föreläsningen själv ist. Tur att de läggs upp :)
 
 
Så efter att jag åkte hem imorse har jag vilat, kollat på film och lek med Siri. Siri min vän skapad av företaget Apple i Califonien. Frågar man snällt så kan man få höra en historia.
 
Snart kommer Mona så vi ska göra oss i ordning. Ikväll ska vi ut på hjälmaren ch om ni skulle höra någon som sjunger: Vi ska åka båt, åka båt. Vi ska åka båååt!!! Då är det bara vi som kommer.










Siri, apple, föreläsning, pub, pubrunda, åka båt,
Ska snart bege mig mot jobbet, öppnar butiken inne i stan idag så fick lite tid över då jag inte behöver åka hemifrån lika tidigt som jag gör till marieberg :) Blev jobb sex dagar denna vecka helt plötsligt, tar alla jobbtider jag kan få och hela september ser väldigt bra ut på den fronten!
Känns jättebra att få jobba mycket och att det är så himla kul gör saken lite bättre!
 
Jag tänker på september lönen, när den kommer ska jag flytta till min lägenhet några dagar senare. Tänker på alla inredningsaker jag kan köpa! Jag och mamma tog en dag i Örebro för ett tag sedan då vi bara gick runt i inredningsbutiker och oj vad mycket fint det finns! Det bara kliade i fingrarna av shoppingbegäret men jag väntar till lönen som lär bli ganska bra, duktiga jag! :)
 
Nej nu måste jag rusa till jobbet!
 










Precis kommit hem från jobbet och ja nu ska jag ta tag i städandet, som jag har skjutit fram för länge! Men med tända ljus, bra hög musik, mina favorit mjukisshorts och min London tröja så blir städandet lite lättare :)

 
Här ska det städas!









Jag kom verkligen inte upp en timma tidigare för att städa idag, blev nästan en tvärtom effekt. Låg och snoosa för länge så fick stressa mig igenom morgonen, får ta städningen ikväll efter jobbet istället...
 
Idag tänker jag och saknar London livet och cypern resan väldigt mycket! Saknar även dessa två tjejer som är på bilden! Idag är det exakt 3 månader sen jag flyttade hem från London, känns som det bara var nån vecka sen... Tiden går fort!
 
Men jag är säker på att jag åker ut på nya äventyr om ett tag, kanske inte lika länge som London äventyret men en weekend eller nån vecka här och där räcker ganska bra för stunden :)
 

Anna & Emilia, världens finaste bild tog jag på dem söta! ;)
 
Nu står jag nog på jobbet och jobbar för fullt! (detta är ett tidsinställt inlägg)
 
Ha en fin tisdag!










Kom hem från jobbet för snart två timmar sen, har varit en väldigt bra dag! Ganska lite folk som var och shoppade dock men dem kunder jag har haft har varit så trevliga så humöret är på topp!
 
Sitter i soffan just nu men borde egentligen städa, ser ut som ett bombnedslag här hemma! Men jag orkar verkligen inte just nu, ska försöka gå upp en timma tidigare än vad jag behöver imorgon för att städa.
Har nog aldrig hänt att jag har övervägt det förut men nån gång ska vara den första, får se bara om jag lyckas ta mig upp!
 










 
Imorse hade vi första lektionen för hösten. Känns skönt att skolan är igång igen. Nu är det "bara" att plugga. Det har vart dåligt bloggande av mej förra veckan. Jag har haft mycket för mej. Var ute fem gånger och det ser inte ut att bli mindre denna vecka heller. Torsdagens pridetema följdes av färgfest på fredagen och olympiad + togafest Lördag. Ikväll ska jag iväg till Hallsberg och träffa Ellen med flera. Hon ska ju snart fara halva jorden runt så här ska det "firas"? Inte firas att hon åker men mer att hon kommer få ha et så kul...Ja ni förstår...

Nu ska jag städa lite för det har inte prioriterats under veckan som gått. Byee









Tar tillbaka det jag skrev förut, känns verkligen inte som om hösten är påväg idag! Är ju strålande sol och ska bli 21 grader varmt idag och hela veckan ska nog fortsätta på samma sätt! Härligt, härligt!

Lite mer sommar, ja tack! :)










God morgon!
 
Det känns verkligen att hösten kommer krypande! Älskar hösten men samtidigt vore det inte helt fel med lite mer sommar! Så kör på det här med att somriga bilder kanske kan förlänga sommaren!
 
Dem här är från en dag när jag hälsade på hos pappa i Vretstorp och vi åkte till hans sommarhus han har köpt, han arbetade i trädgården och jag låg i hängmattan och slöade, helt perfekt enligt mig!
Var en underbar dag, är så himla fint vid huset!
 

Idag står jobb på schemat :)
Trevlig måndag!









Längesen jag skrev här nu men tänkte försöka mig på ett inlägg idag! Har haft fullt upp den senaste veckan, jobbat ganska mycket på Lundbergs vilket är himla kul, har saknat det! Går på lektioner två dagar i veckan också så veckorna rullar på, jag gillar att ha mycket för mig så det får gärna fortsätta såhär!!
 
Gårdagen jobbade jag några timmar sen spendera jag kvällen hos Lars som hade förfest, var många vänner hos Lars som jag inte sett på ett bra tag så det var riktigt kul! Gick vidare till ritz som hade premiär, var helt okej där. Kände inte för att gå ut egentligen så kom inte igång helt men som sagt var kul att se alla!
 
Så kul att det inte blev en enda bild tagen och det är ovanligt! Är ju mig alla blir trötta på för att jag går och blixtrar med kameran men inte igår inte.
 
Hoppas ni har haft en fin helg!