Kom nyss hem från bion där jag sett Dark knight rises med pappa och lillasyster. Jag älskar sådana filmer som batman, spindelmannen och allt sånt. Och den här var även den superbra!!
Även om jag listade ut vilka dem onda var och hur filmen skulle sluta, i stort sett hela filmen efter bara ett litet tags tittande så var den ändå grymt bra! Min syster blir alltid tokig på mig för att jag listar alltid ut hela filmen direkt, tror att jag kanske tittar på för mycket film? Men vad ska jag göra, jag älskar filmer!! :)

Nu myser jag i soffan framför OS med en kopp the, ett perfekt avslut på en bra dag!










 
Konstigt nog får det här mej att vilja börja springa. Man kan tänka sej alla massor av turister hon springer igenom och hur jobbigt det måste vara. Men det måste vara min kärlek till London som får mej på humör. Kanske skulle börja ;)










Har spenderat ganska mycket tid hos mamma den senaste tiden, min lillebror ringer ganska ofta och ber mig komma och jag kan aldrig säga nej till honom och såklart vill jag träffa honom med!
 
Jag har verkligen fastnat framför OS, tvn står på hela dagarna.. Dels för jag älskar och saknar London så grymt mycket och för att jag tycker det är väldigt roligt med sport förstås! Vet inte om det var det som inspererade lilleman för det enda vi gjorde idag mellan os tittandet förstås, var att hoppa studsmatta, spela badminton och spela lite fotboll. En mysig dag med William helt enkelt!
Dålig förlorare? Han blir lika sur varje gång jag vinner över honom, dels för jag gör det varje gång! ;) Har man som jag växt upp med två killar som skulle vinna över en på allt då blir man väldigt tävlingsinriktad, kanske lite för mycket! ;)










 
 
Sitter och pluggar för fullt men kände mej värd en bloggpaus. Helgen for förbi allderles för snabbt. Pluggade endel och kollade lite på Heart of Dixie.En serie med mysfaktor 100. Rachel Bilson spelar en läkare som måste jobba ett år som en general practitioner för att kunna gå det specialist program som hon vill gå. Året bestämmer hon sej att göra i Alabama. En lagom underhållande serie som ger skön avkopplig. Nu blir det tillbaka till studierna.










CW, Heart of Dixie, Rachel Bilson,
 
Sommaren är kort, det mesta regnar bort... Men vad gör det egentligen, bara att veta att det är sommar gör mycket oavsett väder!
 
Jag är himla nöjd med den här sommaren!
Flyttade hem från London(väldigt blandade känslor över det dock), en underbar resa till Cypern, en fantastisk resa till Budapest, uteserveringar, sol, bad, vänner och än är inte sommaren slut oavsett vad vädret säger :)
En tripp till Halmstad för att ligga på tylösand strand så vore sommaren perfekt! 










Nu sitter jag äntligen i soffan hos mamma, eller har gjort det dem senaste timmarna nu! Har hållit igång hela dagen hos mormor & morfar. Det blev ett dopp i poolen med lillebror :) Ställde mig till och med och lagade maten här hemma åt lilla familjen vilket känns väldigt duktigt med tanke på hur sliten jag är! ;) 
Det var sjukt varmt hemma hos Lars så därav har några inga tröjor på sig ;)









Gårdagen var sjukt rolig! Killarna var i bra form när jag kom till dem så blev en väldigt rolig förfest! Vi hamna sen på strömpis där vi dansa mest hela tiden :)
 
Min lillebror ringde nyss och övertala mig att följa med till mormor & morfar, trots att jag är lite sliten idag så kunde jag inte säga nej. Men ska bli kul att träffa dem! Är ju bra väder idag så kasnke blir ett dopp i sjön eller troligtvis poolen, den är något varmare!
 
Nu måste jag springa till tåget!










Idag har jag verkligen haft en OS dag, sett i stort sett allt som har sänts idag. Fick tvinga mig ut i några timmar så jag inte satt framför tvn hela dagen, men blir som klistrad framför tvn när det är stora sport evenemang! Satt uppe halva natten igår för att se invigningen trots extrem trötthet, det enda jag ville se i stort sett var när Sverige vandrade in och tror ni inte att jag somna till i tio minuter och det enda jag missade på hela kvällen var ju såklart när Sverige gick in!! Men så kan det gå när man har så lätt att somna som jag har!
 
Inatt ska jag inte sitta uppe framför tvn ialla fall, ska snart kila iväg på en förfest med några killkompisar, angelica kommer dit också så fort hon kommer hem från Falkenberg där hon varit hela veckan så har haft lägenheten för mig själv vilket har varit väldigt skönt men samtidigt tråkigt utan min Angelica! Men snart är hon hemma! :)
 
Nu ska jag fixa mig det sista sen ska jag dra till killarna, ha en roligt lördag!
 
 










 
När jag gick ut till bilen igår hörde jag ett konstigt ljud. När jag vänder mej om ser jag en igelkott som sitter och kliar sej i kvällssolen. Naturligt vis gick jag in om hämtade kameran. Det var nog en ganska lat igelkott för han orkade inte flytta sej när jag kom och klickade på kameran. Han bara såg upp på mej och fortsatte att klia sej. Ända tills grannens son kom och smällde ytterdörren. Sonen sätter sej på cykeln ser mig och frågar "Vad heter du och Vem är du?". Utan att invänta svar cyklar han iväg. Rolig unge och igelkotten kilar in under granen. Men jag fick i alla fall några fina bilder.
 










Foto, Igelkott,
Kom hem från jobbet för en timma sen, är så otroligt skönt att jobba igen! Dock är det inte så mycket som jag önskar att det var men förhoppningsvis blir det mer och mer! Var en riktigt bra dag på jobbet, sålde som en tok så vi kom upp över budgeten idag vilket var kul!! Nu sitter jag i soffan med ett glas vin och kollar os invigningen. Är och har varit en jättebra dag idag även om nu detta program får mig att sakna mitt London något fruktansvärt!
 
Har tänkt visa fler bilder från Budapest, så här kommer två av mina absoluta favorit bilder från hela resan! Detta är på hjältarnas torg efter att vi hade varit och badat i varma källor, det roliga var att vi startade en kedjereaktion. När vi gick därifrån så stod det hoppande folk överallt och försökte få till några bra hoppbilder, tror dock ingen lyckades så bra som vi ;)
 
 










Vilken vecka det har varit. Den har susat förbi så fort att jag inte hunnit med. Jag har varit sjuk så den har mest sovits bort. Borde ha pluggat och jobbar mer men vad kan jag göra. Man är ju bara människa. Här kommer i alla fall lite bilder från förra helgen i Stockholm med Elina.
Vi åt glass vid båtarna.


Stockholm by sunset. Jag gillar blandningen av den fina staden, blndning mellan gammal och nytt. Gamla stan med tåg, båtar och vattnet. Visste ni att det finns tre kyrkor på den lilla ytan av gamla stan?


Elina i sällskap av en tax som verkade gilla att åka båt.


På Fjäderholmarna försöker Ilze putta in Elina i ett gammalt ihåligt träd.


 Räkfest på segelbåten! Fick träffa hela Elinas familj. Supertrevliga hela högen. Allt som allt blev det en toppenhelg i Stockholm stad.
 
 
 









... På blogg.se! Nu är det andra gången jag försöker göra ett inlägg och precis när jag skrivit klart och ska publicera så slutar det fungera och allt raderas...
Orkar inte skriva om allt så kortfattar - Jag har haft en väldigt bra dag med många fina vänner! ;)
La upp dem här urfina bilderna på mig och Emilia från när vi bodde i London också
Ett ganska värdelöst inlägg men bättre än inget ;)
 










God morgon allihopa. Ännu en härlig Tisdag har påbörjats. Klockan är inte mer än lite efter sex på morgonen. Jag ska snart iväg till jobbet. Kan inte riktigt påstå att jag är pigg. Var och träffade Tanja och Sandra igår på Indigo. Det var jättemysigt men det blev rätt sent om man ska upp så här tidigt. Här bjudes det på en bild av Sandra men vad hon gör har jag inte en aning om :P









Hade tänkt göra ett inlägg för varje dag i Budapest men har helt virrat ihop alla dagar så det blir några inlägg med bara massa bilder utan att jag vet riktigt vilken dag vi gjorde det på :)
Vi gick runt massa!
Väntade på turistbussen
Åkte turistbussen
Gick massa mer och hittade små mysiga gränder och utsiktsplatser
 
Där var bild explosionen slut för denna gång :)
 
 










Trötta tjejer på ett cafe i Göteborg i väntan på flyget
Vi bestämde oss för att prova på kollektivtrafiken när vi kom fram istället för taxi, och det gick kanon!!
Första dagen gjorde vi inte så mycket, kom till hostlet som var jättebra och låg så centralt det kunde bli! :)
Vi gick ut och åt, tog lite hopp bilder framför turist attraktioner, vilket inte gick riktigt så bra som vi ville...
 
  
Mötte upp våra danska vänner för en pubrunda, klockan fyra på morgonen gav jag och Angelica upp medans danskarna fortsatte, galna!?
Men en bättre start på resan kunde vi inte fått!!
 
Massa bilder blev det, och det här är ändå några få av alla vi tog! Och mer lär det bli, detta var bara dag ett ;)
 
 
 
 










Budapest var underbart!! Jag börjar bli människa igen, sista dagen/natten/morgonen var galen på ett väldigt bra sätt!!
Jag har haft väldigt mycket för mig sista veckorna, bara roliga saker dock! :D Budapest bilder kommer nån dag snart men nu lägger jag ut bilder från min och Rebeccas Stockholmstripp för nån vecka sen, har ganska många bilder så får bli en liten bild bomb!
Världens mysigaste fik med världens största kanelbullar hittade vi första dagen, och spendera många timmar på både första och andra dagen!
Takterassen som vi spenderade kvällen på, en jättehärlig kväll!
Sista dagen promenerade vi runt och njöt av sista tiden i Stockholm, avslutade resan med ett glas vin på vårt favoritställe i gamla stan!
Och där var bild explosionen slut! Nu ska jag ut och plocka blåbär med lillebror :)
 












Idag har jag sprungit runt på stan och shoppat. Är riktigt nöjd med inköpen jag gjorde. Köpte bland annat ett datafodral och en nyckelring. Elina hittade en skinnjacka för "next to nothing". Helt underbart.
Ikväll tänkte vi fara in till stan och äta middag. Vart har vi inte bestämt oss ännu. Så vi får se vart vi hamnar :D
 









 
Linn och Wilmer har precis varit här hela eftermiddagen. Vi har ätit och haft det supertrevligt. Testade äpple med jordnötssmör till efterrätt. Det var ganska gott men lite för nyttigt så vi åt lite glass också ;P
Vi talade bland annat om att det vart dåligt med uppdateringar här i bloggen. Elin är ju på resande fot för tillfället så det kan man förstå att det inte kommer uppdateringar men jag? Från min sida har det ekat tomt på grund av tidsbrist. Jag har jobbat mycket den här veckan så efter jobbet har jag varit helt slut och haft en del att fixa.
Igår var jag hos Mor och Far efter jobbet. Handlade på vägen hem så vi skulle ha något att äta idag. På vägen ut betalade jag för mina varor och gick. Var på väg ut genom dörren när jag kom på, "Ja just det! Varorna kanske jag ska ha med mej!" Jag var så trött att jag bara gick ifrån haha.
Nu blir det i alla fall "vila" i några dagar. Ska till Stockholm även den här helgen men denna gången ska jag häsla på Elina! Det ska bli så kul! Vi får se vad som hittas på men lite shopping ska vi nog hinna med. Tänkte betala räkningar ikväll så jag har det gjort innan någon galen shopping.
 
Trevlig Helg!
 










 
Det är mitten av Juli och jag har fortfarande inte badat i år. Jag hoppas det kommer att ändra sig snart. Vi får se :)
 










 Här är lite bilder från Lördagen men Linn och Wilmer. Vi hade en toppendag. Wilmer fick många "första gången upplevelser" som att åka tåg, åka båt, vara med på Skansen och bo på hotell. Inte illa för att vara åtta månader gammal :D
 
 










Godmorgon!
Sitter här i soffan, nyvaken med en kopp te. Gick inte och la mig förrän halv fyra inatt, så går det om man inte börjar packa förrän halv ett på natten dagen före man åker! Tidsoptimist!?
 
Gårdagen med Wille blev jättebra! Har massa bilder som jag vill lägga upp men hinner tyvärr inte det! Får bli ett snabbt inlägg och det blir nog mitt sista på en vecka...
Halv två idag sätter sig jag och Angelica oss på ett tåg till Göteborg, där ska vi träffa Angelicas syster som bor där och sen sova över hos min bror en natt för att sen imorgon dra oss vidare till flygplatsen för att åka till BUDAPEST!
Ska bli så fruktansvärt underbart att vara ute och resa igen, att se nåt nytt! Även om det bara är fem dagar så gör det mycket!
I Budapest ska vi möta upp tre vänner från Danmark, det är nästan exakt ett år sen vi senast såg dem så ska bli riktigt kul!
 
Grymt väder ska det vara hela veckan också så blandat med stadslivet och turistandet i Budapest blir det strandhäng och varmakällor + lite vin på det så är det lika med en fantastiks resa!!
 










Budapest, Danskar, Resa, Sol, Vänner,
 
 

Ser på Wild Child på tren. Det är en av filmerna jag såg flera Flera gånger som aupair med barnen. Men jag gillar den fortfarande. Det är nästan lite nostalgi. Jag packar samtidigt. Imorgon bär det av mot Stockholm. Ser fram emot det väldigt mycket. Ska försöka ta en massa bilder till bloggen :D









Nu är jag hos mamma i Hallsberg och ska hämta upp min lillebror William, han fyller 10 år på söndag men då är jag tyvärr inte hemma. Så idag ska vi umgås bara han och jag, vi börjar med äventyrsgolf och avslutar med Man in black 3 på bio ikväll.
En väldigt mysig fredag blir det!











Bio, Lillebror, minigolf,
Angelica var här nyss.

 
Vi åt pasta, såg på Dr Who och pratade massor. Nu får jag vänta i nästan två veckor innan vi hinner träffas igen. Det är mycket som händer nu...Spännande!
:D










 
 
 
Var en sväng på Marieberg köpcentrum idag efter jobbet. Jag hade bara tänkt kolla in på H&M rean (där jag köpte en svart klänning) men jag råkade gå förbi CityBird som rear ut hela sortimentet eftersom de ska byta koncept till hösten. Så jag köpte de bruna skorna på bilden högst upp för att jag kollat på dom förut. Sedan hittade jag två på röda skor som jag inte kunde välja mellan. Det fick helt enkelt bli båda. Eller ska jag kanske säga alla tre paren. Hur som helst är jag väldigt nöjd med mina inköp och man kan ju aldrig ha för mycket skor ;)
 
 










CityBird, Fynd, Mode , Shopping, Skor,
Nu ska vi ut och äta middag i gamla stan sen bär det av mot en bar på en takterass.
 
Blir en bra kväll!
Nu sitter jag på bussen till Stockholm, antagligen sover jag. Brukar i stort sett somna så fort jag sätter mig på en buss! Inte det bästa buss sällskapet är jag, så det är ju tur att jag reser själv! Rebecca tar en buss från Linköping så möts vi upp på Centralen och sen kan vi börja vår stockholms vistelse som kommer bli grym! :D
 
Ha en bra Onsdag, för det ska jag ha!










Ska jag träffa denna brutta i Stockholm!
Ska bli superkul då jag och Rebecca lärde känna varandra i London så jag har inte träffat henne på ett bra tag nu!
Vet inte riktigt vad vi ska göra i Stockholm, bara promenera runt, shoppa lite, äta gott, dricka gott och bara ha det fantastiskt tror jag!
 
Nu borde jag sova för att ska med bussen klockan åtta imorgon, men som alltid när jag ska upp tidigt så är jag inte trött men men får väl försöka sova ändå :)
 
 










 
Jag brukar göra en asprinmask och det blir alltid tillräckligt för två. Men eftersom man inte ska använda den mer än en gång i veckan och den inte håller i mer än några dagar i kylen så bjöd jag in Elin för te och en "facial". Här bjuder vi på en bild av hur vackra vi är osminkade och med vit ansiktsmask i hela ansiktet.
 
Om du är sugen på att göra den själv så kommer receptet här:
4 st Aspirintabletter från apoteket som du krossar till pulver och låter svälla någon minut i två - tre droppar vatten.
1 msk youghurt. Jag använder vanilj för att det är den jag har till frukost ;)
Någon droppe honung.
Blanda väl. Lägg på i cirkulära rörelser och låt torka cirka 15 - 20 minuter. 
 
Jag gillar den här masken för att den håller min hud len och mindra röd. Den är bra för porerna och ojämn hudton. Plus att man vet precis vilka ingridienser man använder på sin hud.











Spenderat hela dagen hos mamma och stannar nog här en dag till, skönt att kunna vara ute när det är fint väder och inte känna sig instängd i en lägenhet!
 
Mamma är stödfamilj åt en pojke som heter Felix och han har varit här hela helgen fram till idag. Innan han åkte hem idag ville han att han och jag skulle hoppa studsmatta så det är i stortsett allt jag har gjort idag!










 
Kom hem från jobbet för cirka en timma sedan. Sen dess har jag haft en liten golvpicnic med mej själv och det senaste numret av Marie Claire, UK Edition. Jag gillar tidningar för de ger en så mycket inspiration.
Vart hämtar du inspiration ifrån?
 












Idag har jag haft en slö dag och kollat bara kollat serier och plockat lite här hemma. Imorgon börjar en ny vecka med vardagligt jobb och nya äventyr. Hade tänkt börja plugga inför en tenta i augusti oxå. Det börjar bli dags för det. Men vi får se hur det går med den saken ;)


 









Det blev en riktigt bra kväll igår! Helt spontan och oväntad men det blir oftsast som roligast då!
Idag är vi lite tröttare så blir en riktigt mys söndag! Jag och Angelica ska precis kolla på filmen Sarahs nyckel, den ska vara bra så jag hoppas på det! Lite senare idag ska jag fortsätta mys söndagen hemma hos mamma, förhoppningsvis bjuder hon på god mat och så blir det säkert en film där med!

En mycket bra söndag helt enkelt!

Jag och Emilia på Satin igår

Angelica igår, det här var den enda bilden jag fick lägga upp på henne













Det blir visst en liten spontan utgång ikväll, roligt!
Nu får se vart kvällen för oss :)







Hyllan jag skrev om att jag skulle måla är klar. Den blev riktigt bra och passar in här hemma. Tog en före och efterbild som ni kan se här nere.



Även skohyllan är färdigmålad och ihopsatt.



Vad tycks? Visst blev det bra?

 











Efter flera timmar är vi fortfarande kvar på esspresso house men vi är ganska nöjda med vad vi hunnit med. Vi har fortfarande endel kvar att göra. So stay tuned :D

 










Här sitter vi på Espresso house och har gjort det dem senaste tre och en halv timmarna. Vi håller på och fixar och trixar med vår nya blogg layout. Hitills har det blivit som vi velat, men nu har vi fastnat lite... Vi försöker få in varsin presentation om oss själva, går väl sådär just nu! Men geniet Anna kommer att lyckas det vet jag!
Låt oss bara hoppas att det inte tar tre och en halvtimma till! ;)

Ha en fin Lördag!









Veckan har speedat på i full fart. Jag har jobbat heltid och när jag haft tid över har jag läst. Jag började i Insurgent i Måndags. Läste på i Tisdags och sen tog den slut i Torsdags. Insurgent är andra delen i triologin, Divergent, om Beatrice "Tris" Prior. Det är en sådan bok som är svår att lägga ner och känns saknad när den är slut. Nu väntar jag bara på den sista boken i serien som inte ens har fått ett namn ännu. Boken är redan utlånad till Elin som läste den första på bara några dagar. Vi får se vad hon tycker.

Jag och Angelica har länge pratat om att gå till slottet och turista lite, igår bestämde vi oss för att det var dags! Vi gick dock inte på rundturen, den kostar ju pengar! ;) Vi gick istället på en utställning i ett av tornen, kul att veta mer om sin hemstads historia!
Vi var ju turister för dagen så vi var tvugna att ta lite turist kort!


Resten av dagen spenderade vi i stadsparken



Anna dök upp efter hon hade slutat jobbat, vi njöt av solen, sällskapet, vi spelade volleboll och hade ett perfekt avslut på en jättebra dag!


/ Elin



Sitter hos mamma och väntar på att Angelica ska komma med ett tåg från Örebro. Men får nog vänta ett bra tag till, hon ringde precis och berätta att tåget är försenat en halvtimma...suck. Men så fort hon kommer ska vi åka till en strand, vet inte vilken än men blir nog bra vart vi än åker! Ska bli så skönt att ligga där och sola hela dagen, får bara hoppas det fina vädret håller i sig!


Sitter och slappar i soffan i mitt nya hem! Flyttade in hos Angelica i fredags och just nu har jag lägenheten för mig själv. Har inte gjort så mycket idag, alltså en riktigt skön slappar söndag! Ska dock snart börja städa och diska har jag tänkt, måste visa Angelica att jag är en bra roomie!

Jag gjorde nåt helt oväntat för en stund sen.. Sökte en kurs på universitetet! Jag har redan en plan inför hösten, plugga två kurser på komvux och jobba så mycket jag kan! Men jag skypade nyss med en vän och han får mig alltid att tänka snäppet längre och att bli taggad på att göra något av mitt liv! Så efter skype samtalet gick jag in och sökte en kurs bara så där, känns riktigt bra! Ska bara se om jag kommer in, är egentligen försent att söka men det stod att dem tog emot sena ansökningar så jag hoppas på det bästa!

Men detta pluggandet får inte stå i vägen för en liten plan jag har för en vecka i september men jag brukar få ihop mina planer på något magiskt vis! Bokar alltid upp mig på för mycket saker hela tiden, tidsoptimist som jag är så tror jag alltid att jag hinner med mer än vad som får plats på ett dygn... Men nu ser jag med spänning fram emot vad som kommer ske i höst, har inte en aning som vanligt men för en gångs skull känns det kul!

Ska fortsätta med min söndag på samma vis, är ju fotboll ikväll så ska försöka hitta en gnutta energi och gå och handla nåt gott att äta framför matchen! Har en väldigt bra söndag och känns som hela den här veckan kommer bli bra! Att flytta gjorde susen för mitt humör!