Jippi, har precis fått till det så att det snöar på skärmen här i bloggen när man drar runt med muspekaren. Ganska coolt tycker jag :D Jag behöll vit bakgrund men funderar på om den kanske skulle få bli grå eller om jag ska byta färgen på snöflingorna. Vad tycker nu som läser? Låta det vara som det är eller ändra?










 Här är ett litet kollage från dagen. Vi shoppade mest hela dagen och sen vid fyra gick vi till Vapiano för pizza. Nu är jag super trött och har tänkt att vara i skolan till nio imorgon så jag ska ta och sova. Ha en skön kväll!










CocoCola, Mulberry, Stockholm, Vapiano, mac marily monroe,
 
Av någon anledning så är Tisdagar de dagar som jag verkar plugga som bäst. Har suttit i skolan hela dagen idag. Från nio tills vi tröttnade vid sju, halv åtta. Fick en hel del gjort dock så det var helt klart värt det.

Efter skolan så åkte jag och tjejerna förbi Saigon och köpte med lite stektris med kyckling som vi åt hemma hos mej. Jag har äntligen julpyntat klart så det var ju klart att de var tvungna att få se. Jag har nog talat en hel del om det på sistone haha.
 
Imorgon blir det Stockholm med Elin. Ska bli så trevligt att komma bort lite från stan och få spendera lite tid med Elin. Det var länge sen jag hade tid för alla så den här månaden är det mitt mål. Att träffa alla vännerna mer. Speciellt Linn och Wilmer :D Var hos dem i Fredags och hade lite fredagsmys! Såååå mysigt!
 
 









Imorgon bär det av til Stockholm med Anna, ska bli så kul! Älskar Stockholm och Anna så vad kan bli fel :)  Strosa runt, leta julklappar, shoppa till oss själva, dricka vin och bara ha en toppendag! 
 
 
Jag har en förkylning på gång men det ska jag ignorera imorgon, får knapra ipren om det behövs för att klara dagen! 
 
 










Julklappar, Shopping, Stockholm, Vindrickande, anna,










Hockey, Härliga vänner, Lördag, Ritz, Utgång,
Har haft en galet härlig helg! Ska försöka få tag på några bilder från lördagen som började med hockey och slutade med vip och drinkbord på Ritz! Helgen blandades med jobb som vanligt och så kom en liten del av familjen på söndagsfika, en härlig helg!
 
Fick höra av Angelica nyss att det ska bli upp till 19 garder minus i veckan, lika bra det kanske för jag har gått hela dagen och trott att det är december.. Tror jag fortfarande varit trött efter helgen :)
Samtidigt som jag inte vill ha kylan så ska det bli kul, har missat vintern i två år nu för att jag har rest. Önskar att jag var ute och reste nu med men man kan inte få allt! Får försöka ha så kul som möjligt här hemma, vilket jag lyckas ganska bra med, på onsdag blir det Stockholm med Anna vilket gör allt ännu bättre :)
 
 
 










Hockey, Jobba, Stockholm, Utgång,
 
Idag har jag en lugn dag. Var precis nere i tvättstugan och satte igång två maskiner. Ska strax skriva lite querys i SQL. Skulle behöva plocka undan lite och diska också men det får bli lite senare efter några timmars pluggande.
 
Den här veckan har jag sett fram emot!. På onsdag åker Elin och jag till Stockholm och julshoppar sen på torsdag kommer Lisen hit. Det känns som evigheter sedan jag träffade henne sist. På fredag så är det precis tre år sedan som jag och Maja träffades i London. Den dagen var början på en så spännande tid i mitt liv så det måste ju uppmärksammas.
 
Som jag sa den här veckan har varit något att se fram emot :D
 










Godkväll bloggen!
 
Kom hem från jobbet för några timmar sen och har legat i soffan och ätit alldeles för mycket godis enda sen dess. Lyckades hitta energi till att diska, men där tog den slut. Eller är nog mest lathet att jag inte gör något och allt godis som jag har smällt i mig har nog gjort mig några kilo tyngre vilket gör det jobbigare att röra sig...
 
Måste i alla fall tvinga mig själv att fixa och packa till imorrn, för efter jobbet ska jag direkt till Hallsberg och kolla på några vänner som spelar hockey sen blir det middag med deras hockeylag och sen förhoppningsvis en galen utgång på Ritz! Låter som en perfekt lördag tycker jag :) 
 
Nej kanske ska sätta lite fart så jag får några timmar sömn!
 
 










 
Igår klev jag upp halv sex. Det kan jag säga var länge sen jag gjorde det sist. Jag och mamma for till Ullared över dagen. Vi hade jätte trevligt och handlade en hel del. Men kundvagnen vi fick tag på var helt bångstyrig och det var galet mycket folk. Så om jag ska åka dit igen måste jag hinna förtränga det hela en del.
 
När jag kom hem packade jag upp lite och cyklade upp på stan där jag träffade Mona för att gå på bio. Det var ett tag sedan jag såg henne eftersom jag inte riktigt "varit här" senaste veckorna. Jag har varit biosugen så länge nu så det var mysigt att äntligen komma iväg.









 
 
Har märkt att du tittar in här ibland... Så tänkte att jag skulle ge dig en grattis hälsning! 
 
 
 
 
 










 
Nu är det dags för fredagsmys! Har bunkrat upp med choklad och lösgodis och på tvn visas Spiderman 3 och så är Angelica påväg hit, en toppen fredag helt enkelt!
 
Imorrn blir det jobb i vanlig ordning på en lördag och senare får jag se om det blir utgång med ett gäng härliga tjejer även det i vanlig ordning på en lördag ;) 
 
Ha en mysig kväll!
 










 

Har haft väldigt mycket på sistonde men imorgon så är det "make it och break it" som gäller. Då är det tenta klockan två som gäller. Så senaste dagarna har jag suttit hemma och pluggat för fullt med julmust, mandariner och pepparkakor :D
 
Jag har byggt ett provisoriskt skrivbord som består av två Ikea Lack bord på varandra framför tvn och tvn som skärm. Inte helt fel kan jag säga. Dessutom får jag stå lite vilket är skönt. Jag har grejat lite med den nya JulDesignen men den är inte riktigt klar ännu så ni får hänga i.
 
Nu ska jag plugga ännu lite till innan lunch.









IKEA, bloggdesign, julmust, mandariner, pepparkakor, tenta, tentaplugg,
Middagen innan Galan
Hela vårat Lundbergs gäng, här på efterfesten
 
Och så två stycken kändisbilder bara för att skryta lite ;)
 
Kvällen slutade inte här den fortsatte med utgång med SM medaljörerna och en till efterfest :) 
 
En ganska bra kväll kan man säga!

 

















 


Sitter hemma och pluggar för fullt till klientprogrammerings tentan på Lördag. När jag håller på med detta så funderar jag ständigt på hur jag ska göra om designen här på bloggen. När jag var hos Elin igår så pratade vi om att ha en fin Julig design i December. Men kommer den så kommer den nu i veckan. När jag ändå sitter med css, html, javascrip m.m. 
 
Lyssnar på The baseballs - Good ol' Christmas och dricker te gör jag också för stunden. Tror jag ska ta en sväng till rusta idag och kolla efter en ljussling som jag skulle kunna sätta upp. Vi får se om jag sitter kvar framför datorn och pluggar eller om jag tar mej ut. Ska i alla fall iväg til gymmet senare på BodyCombat. Ser fram emot det :D










 

Idag för ett år sedan var en speciell dag för mej. Det var då lilla W kom. Och nu fyller han redan ett år! Tiden går så fort. Idag har jag vart på hans kalas. Det var supertrevligt med en massa olika kakor och en stor tårta. Innan jag var där så var jag hemma hos mor och far eftersom det är fars dag. Pappa fick en ask med chokladpraliner och lilla W fick en pulka att åka i så fort snön kommer :D
 
Nu ska jag äta. Är galet hungrig eftersom jag åt frukost/lunch vid elva och sedan dess har jag bara ätit sött, kakor, choklad, tårta...Så nu blir det lite tortellini á la mac and cheese.
 
Trevlig kväll!










Borde plugga ännu lite mer idag men i stället så sitter jag i paint.net och leker lite. Här är resultatet av den senast sparade bilden. Nu ska jag se över vårat projekt lite så jag har koll imorgon på den sista handledningen. Byeaa









anna, art, color, lips, photo,