Här är de saker som jag shoppade när jag var i London. En klänning, kavaj, två par ballerina, två läppstift, primer för ögonlocken, en ny Urban Decay pallette med tolv nya ögonskuggor och en bok. När jag kom till flyget hade jag redan mina tio kilo (den tillåtna vikten för handbagage, ryanair). Men eftersom jag var tidig så gick jag omkring och kollade lite i affärerna. Elin, Angelica...Ni vet hur jag älskar böcker. Så därför kunde jag inte motstå när jag såg att Sophie Kinsella precis släppt en ny bok. Ja, den var dyr £13 men det var värt det. Det blev årets första bok. Alltid lite speciellt. I år har jag tänkt skriva upp alla böcker som jag läser klart. Jag tror inte det kommer att bli många med tanke på att jag börjat plugga och har två prenumerationer. En på Elle som kommer en gång i månaden och en på Fokus som kommer varje vecka.



Som alltid är Kinsellas böcker underhållande och lättlästa men jag gillar att det hon skriver är så aktuellt. Den här gången var det om en tjej som blir bestulen på sin telefon vilket skapar panik. Men som tur är hittar hon en mobil i en soptunna! Där tar hela historian fart.



Väntandes högst upp i min "att läsa hög" är nu Lindsey Kelk, I heart Vegas. Den fjärde boken i I heart serien. Efter tentan kanske.... :D

Nu ska jag börja plugga inför tentan i nästa vecka.

Anna



Även om jag jobbar mycket så njuter jag av varje stund jag är här!
Bara att veta att man är i London gör allt så mycket roligare! Jag stod på jobbet och torkade bord och tyckte lite synd om mig men så kollar jag ut genom fönstret och inser att jag är ju i London så det är inte alls synd om mig! Skulle bara önska jag hade lite mer tid på dagarna att göra saker men förhoppningsvis så kanske jag får det snart. Har inte kollat min mejl på nån vecka men såg nu ikväll att jag fått en intervjuv imorgon i en jättefin klädbutik som jag verkligen vill ha, svarade dem direkt så jag hoppas det inte är försent! Vore så himla kul! Och jag hoppas att chefen låter mig gå tidgt så jag hinner gå.

Så håll tummarna för mig!

Elin
Salut Brudar!
Jag är väl inte världsbäst på att uppdatera här men ibland så kan jag med.

Hoppas ni har haft en bra helg/jobbhelg. Jag har haft en helt okej sådan. Det har varit fantastiskt väder hela helgen och jag började min helg redan i torsdags eftermiddag. Helgen i kort, moderndans, marknader, solande vid Pavillon Vendome, lite fest och ännu mer solande. Pluggat har jag visserligen också gjort. Tyvärr har jag varit väldigt dålig på att ta bilder den här helgen.


Jag gjorde ett klipp på La Croix-Rouge i torsdags, se nedan, en mörkgrön kavaj av den lite längre modellen endast 5€. Jag ska bara sprätta upp innerfodret lite, så jag får ur axelvaddarna, sy ihop och sedan är den klar att användas.

Croix-Rouge


Bisous



Psssst, har suttit i solen i endast linne upptill och svettats, våren är här :-) .


Tretton timmar på jobbet avklarat och fötterna värker ännu värre idag! Men jag tröstar mig själv med att ha en tjejkväll med Anna, det är ju ändå lördag även fast man jobbar helg!

Anna & Angelica, hoppas ni har en härlig helg!

Kramar!
Elin


Har varit hemma i några timmar nu mellan skiften, en väl behövd vila inför kvällen. Jobbar 18 till 24, min första stägning, det kommer nog gå bra! Det jag mest är orolig för är om jag kommer missa ssta tuben hem, kommer inte orka behöva leta upp vilken buss jag måste ta för att komma hem..

Ligger i sängen just nu med fötterna uppstaplade på kuddar, ballerina skor är ju inget att rekomendera att jobba i! Men behöver bara stå ut med dem sex timmar till idag och ja just det tretton imorgon...Det började en italiensk tjej idag som var supertrevlig! Känns skönt att inte vara den nyaste längre, nu är det jag som får lära upp nån istället!

Nu ska jag sätta lite fart måste åka tillbaka om en kvart.
Elin


Här är lite bilder från när vi satt i the Barbican och drack te. Den i mitten är av mej och Emilia när vi sitter/ligger och pratar lite. Louise sitter på bilden längst ner till höger med huvet i "normal" vinkel och talat med Elin. Sen var vi ju tvungna att köra lite planking också.

Notera människorna i bakgrunden. Trots detta "normala" beteende var det ingen som reagera. Londonerns måste vara vana vid skumma tjejer som posar hej vilt. Fast det är ju vi också. Sverige har ju faktist till och med sin egen produktion av topmodel.
Anna
Var min tredje dag på jobbet idag och det börjar bli bättre, idag gillade jag det till och med! Hoppas det bara fortsätter att bli bättre och bättre.

Ser dock inte fram emot den kommande helgen, kommer jobba så fruktansvärt mycket! Idag hade jag ett elva timmars pass, imorgon ett tio timmars, lördag tretton timmar och söndag blir en överraskning, spännande...Men men förra veckan klagade jag över hur jobbigt det var att vara arbetslös så jag borde väl egentligen inte klaga på att jag jobbar för mycket. Jag är aldrig nöjd med det jag har..´

Insåg idag hur brittisk jag börjar bli, efter bara tre veckor!? Slutade jobbet och bara kände hur sugen jag var på en öl (gillar inte öl) så jag smsa Emilia och sa att vi går till puben mitt emot vår lägenhet och det gjorde vi, hade lite afterwork med alla andra britter. Ölen var mycket godare i tankarna än på riktigt..

 Visar tre till bilder från helgen





Emilia & Anna, bara helt normala


Emilia, jag & Louise, också ganska normala
Elin


Dag två i London börjades vid St Pauls Katedral med frukost på en kedja som kallas Paul. Sedan styrde vi våra steg mot Guild Hall. Det är ett museum som jag gillar. På gruppbilderna ovan står vi utanför museet och kyrkan. Till höger på bilden finns en bit av den gamla muren som gick runt hela London för ett x antal år sedan. I bakgrunden ser man ett av de tre tornen som tillhör the Barbican vilket är det ställe vi fortsatte till. Imorgon kommer det några bilder därifrån. När vi bara är helt normala (nästan ;P).
På kvällen blev det en promenad från the Barbican - St Pauls (Yo!Sushi all you can eat) - Fleet street - The Strand - Convent Garden (köpte snog) - Chinatown - Piccadilly Circus. Jag och Louise köpte med små mini tårtor en var till Elin och Emilia. Se elefanten ovan :D
Anna
Idag var det min andra dag på jobbet och jag vet inte hur jag ska klara detta.. Får se hur länge jag klarar av att stanna. Men jag är inte den som ger upp så ska försöka stå ut i några veckor i alla fall!

Jag vet att Anna kommer lägga ut massa inlägg om helgen i London och det känns som jag bara kommer lägga upp samma sak, så tänkte att jag bara lägger upp några av mina favorit bilder, så här kommer tre.







Gillar känslorna jag får av dessa.
Elin

Idag sitter min lilla studiegrupp hemma hos Sandra. Nu har vi precis plockat fram fikat och ska hugga in. Mums :)

Jag har fått ett servitris jobb på en Garfunkel restaurang och idag var min första dag. Eller jag ska jobba på en helt nyöppnad restaurang och den öppnar i mars så just nu är jag på en annan Garfunkel där dem lär upp mig. Och tack och lov att jag inte ska vara kvar där..Alla som jobbar i denna restaurang är från polen så personalen pratar endast polska med varandra..Dem undrade hur jag kunde prata så bra engelska efter att bara varit här så kort tid..Ja kanske för att jag ser till att faktiskt prata engelska medans jag här här.. Och chefen ska jag inte ens prata om, en riktigt konstig filur.. Men men några veckor på det stället ska jag nog klara av!

Tänkte lägga upp lite bilder från helgen.
Anna var här torsdag till måndag och det var så himla roligt, kunde inte blivit bättre dagar! Jag har massor med bilder jag vill visa men börjar med några från matmarknaden, emilia som tar en ballong tur och vår picnick i smyg i en mörk lokal framför ett stort konstverk inne på tate modern och vad vore ett inlägg utan bilder på fika!












Anna, Louise & jag


Emilia & Örebro tjejen Olivia

Jag saknar dig Anna!

Elin


Så var jag tillbaka hemma efter min underbara weekend i London. Etersom jag inte haft en lugn stud under resan har jag inte heller haft tid att blogga. Därför tänkte jag dela upp resan i delar.

Bilderna ovan är från första dagen.
Shopping, shopping, shopping... jag shoppade så mycket att jag nu kommer tvingas leva på nudlar resten av månaden kanske även nästa. Men det var det värt. Vi startade inne på warehouse där jag köpte en kavaj (den jag har på mej på bilderna). Sedan fortsatte vi oxfordstreet ner. Vi shoppade oss genom River Island som hade cyklar i taket. Där plockade jag upp den blå och vit randiga klänningen som hänger brevid mig och Elin på bilden. Vidare genom Dorthy Perkins där vi provade skor, massor av skor! Som det stackars butiktsbiträdet sprang runt och hämtade skor åt oss. Jag föll för ett par blå lite seglaraktiga kilklacksskor som jag har på bilden längs ner till höger. Köpte dom inte dock. Jag kunde inte riktigt rättfärdiga det köpet för mej själv. När vi sedan gick förbi Selfridges hade dom spådommar i bollar. Vi gick självklart in och tog oss var sin boll med medelande i. Jag fick något i stil med "artsy". Vi slutade rundan på primark. Där blev det "bara" två par ballerina varav ett par är de jag har på bilden här under.



Efter shoppingen åkte vi hem och bytte kläder till middagen då vi träffade upp tre vänner. Vi åt på en koreansk restaurang vid piccadilly som jag gillar. Det slutade med att alla tog bibimbap, vilket är den rätten som jag alltid tar när jag går dit. Inga förändringar här inte haha.

Anna


Mitt mål har varit att ha ett jobb innan Anna kommer och hälsar på och dem senaste dagarna har jag accepterat att jag kommer misslyckas med målet för hon kommer nu ikväll..Men så idag ringde telefonen och jag fick ett jobb, så jag klara mitt mål trots allt!! Inte världens bästa jobb kanske. Servetris jobb är det och jag kommer jobba massa timmar med minimum lön men just nu spelar det ingen roll, känns så himla bra!!

Nu ska jag printa in menyerna i hjärnan bara så ska det nog gå bra!

Ikväll kommer Anna och imorgon har hon sagt att hon vill shoppa, jag hade bara tänkt följa med som smakråd men det blir nog så att jag shoppar och nu ska jag göra det med gott samvete, har ju fått jobb för tusan!!


Elin


Idag på morgonen gick jag och Emilia iväg och provade en ny träningsform, ny för mig i alla fall. Power plates, man står på en skakande platta och gör massa jobbiga övningar. En väldigt speciel känsla, kändes som jag skulle skaka sönder vissa gånger men kul och riktigt jobbigt var det! Det är synd att det ska vara så himla dyrt att träna jämt så vi får se om vi fortsätter.

Snart ska vi ut och söka mer jobb, måste få ett snart innan jag blir tokig och så jag kan unna mig träning och en massa massa kläder!

Och nu ringde telefonen(den gjorde verkligen det!) och det verkar som ett jobb kan vara pågång!!!

Och ikväll kommer Anna, kommer bli en väldigt bra dag idag!


Elin

Igår var det alla hjärtans dag. Det firades med en singeltjejkväll, tacos, bortglömt vin och en skippad bio. Det var en riktigt trevlig kväll med andra ord.
Imorgon blir det London!! I'm so excited.

Anna

Jag Angelica & Anna

Jag saknar er tjejer!
Anna får jag träffa på torsdag, vilket ska bli så himla kul!! Men Angelica kan inte du ta ett flyg hit! jag vet ju att du ska ju på carnivalen och det låter ju inte helt fel i och för sig, kommer säkert bli grymt!

Idag hade jag och Emilia tänkt äta ute på den restaurangen med mest alla hjärtans dag pynt, bara för att liksom...Men det blir nog glass ätande framför en film istället och troligtvis lite rödvin, inte helt fel det heller och då slipper vi se alla kärleksfulla par, nej vi är inte bittra..! ;)


Elin

Ska strax iväg till en ny danskurs som börjar idag hiphop/ragga, blir intressant, jag har aldrig dansat hiphop tidigare. Tänkte bara blogga lite snabbt och berätta att jag ska till Venedig fredag till måndag. Det är Carnevale di Venezia. Det är jag och fyra andra tjejer som åker. Kommer bli helt galet roligt! Nu måste jag rusa så jag hinner med bussen till dansen. Bisous!


Angelica



Kärlek till vänner & familjen !


I Fredags mötte vi upp en svensk tjej som heter Anna. Det som skulle bli en kort shoppingtur tillsammans slutade upp med en hel dag med fika och senare vinkväll, härlig dag!








En väldigt smickrande bild på Emilia..


Anna fick hicka



I lördags förmiddag gick vi på vår första gospelkör övning, en vän till Emilia tog med oss dit och det var superroligt så vi kommer nog fortsätta, har tyvärr inga bilder därifrån, men det får bli nästa gång!

Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå ut och vi hittade världens sämsta klubb, men dem ska man väl också uppleva antar jag. Vi gjorde det bästa av situationen så vi släppte loss på dansgolvet hela kvällen så det blev väldigt bra ändå!


Anna & jag
 



Anna och Emilia får avsluta detta bild regn.


Elin
Bar a Tapas
Bar a Tapas
Les Calanques

Angelica, Charlotte et Sanna
La Ciotat

Cassis
Café utsikten.Je bois un café

I fredags var vi ett gäng som åt på Bar a Tapas, ett mysigt ställe med god mat. Dryckesmenyn hade dom på LP-skivor. Vi drack sangria såklart ;-).  I söndags åkte jag och några till av kursarna på en busstur till Les Calanques, La Ciotat och Cassis. Cassis ska jag åka tillbaka till i vår, en väldigt vacker och pittoresk stad. Lördagen blev därför lugn. Pasta bolognese, vin, shisha och gott sällskap.


Angelica

Ja, jag vill bara packa väskan och åka nu nu nu!! :D

Anna
Det ska bli så himla roligt att du kommer!!

Sitter i skolans bibliotek och har precis ätit lunch med Mona. Skrev min första ever tenta imorse. Det var nervöst men det gick bra, hoppas jag.

Om några timmar ska jag till relaxen och fira Pelle. Efteråt blir det nog nåt pubhäng på kanske pitchers.

Elin, jag får se klänningen på torsdag!!!!
Can't wait!
xx

Anna


Emilia

Jag


Jag sa till Emilia tidigare idag att det känns som att det enda jag bloggar om är att vi fikar..Så vad gör ett till sånt inlägg!?

Emilia tog mig till en jättemysig Afternoon tea cafe/butik vid Carnaby street. Så där satt vi och njöt av våra nybakta scones och underbart tea, riktigt brittiska kände vi oss! Sen drog hon in mig i världens finaste klädbutik! Jag har köp stopp tills jag hittar ett jobb men det gick inte så bra med det i den affären, hitta en underbar klänning så jag kunde bara inte låta bli, hjälpte ju inte att jag vart erbjuden 20 % för att det var den sista..Men den var värd varenda pund! Så nu klarar jag mig ett litet tag till innan shopping suget tar över igen!

Angelica & Anna, ni måste se den, ni kommer älska den!



Jag förstår varför det är smutsigt i detta hus! Är det någon nånsin som har använt denna dammsugare..Vi bestämde oss för att slå på stort och städa idag, har väl inte blivit gjort ungefär aldrig..Men i alla fall det fanns en dammsugare vilket gjorde oss glada! Men det är bara det att den ena av oss får hålla in power knappen konstant medan den andra kryper på alla fyra och försöka dammsuga upp alla tussar av damm med för att sista delen på dammsugaren fattas..Men renare vart det!

Efter städningen åkte vi till svenska kyrkan på en onsdags träff, "ung i London". Var så himla roligt, jag träffade så många härliga tjejer och killar. Träffen var bara mellan halv åtta och, nio men efteråt gick vi till kyrkans bar som låg några meter bort och satt under infravärmen på en jättemysig uteservering med allt folk vi träffade.
Har några fika träffar och bar rundor inbokade nu! Så himla roligt att börja lära känna lite folk, dock bara svenskar men är inte så dåligt det! Och helt otippat träffade vi en till tjej från Örebro, så himla knasigt!

God natt folket!

 
Idag när jag och Emilia var ute och sökte jobb, vart vi fika sugna, som vanligt...Men vi är så trötta på Starbucks, Nero och allt vad det heter, så vi bestämde oss för att hitta ett riktigt mysigt fik! När vi var nära att ge upp hitta vi ett jättemysigt fik, massor med olika sorters the och hembakat och super härlig inredning och väldigt nära vårt hem så det kommer absolut bli ett favorit hak!

Linus som flyttade in här igår har nu flyttat ut. Han fick en chans att flytta in i en lägenhet med några vänner, och jag förstår absolut att han tog den chansen. Men tråkigt för oss, han var riktigt trevlig!
Idag och imorgon kommer det vara några visningar på rummet så jag hoppas det blir någon bra! En rolig sak var att en tjej kom och kollade på rummet med sin pojkvän idag och ja vart var inte hon från om inte Örebro! Världen är bra liten, så himla roligt!

 Efter rumvisningarna gick jag, Emilia och Linus ut och åt på en mysig restuarang som gjorde hemgjorda hamburgare, supergott verkligen!
Avslutar denna härliga dag med ett glas rött vin, kunde inte ha blivit en bättre dag!

Och ja angående min rubrik på detta inlägg, så har vi fått veta att den personen Emilia kommer jobba under på sin praktik plats är en Lord, hur knasigt är inte det !? Så enligt Emilia måste jag kalla henne my majesty från och med nu...

Imorse hade vi presentationer i grupper. Jag gillar inte att tala framför folk men det gick bra. Även om jag inte förstod det jag pratade om i detalj. Efter det var jag och minglade lite på campusmässan. Massa företag som hade montrar, lite som de forna matmässorna vi varit på tillsammans.

Plugg hela eftermiddagen och kvällen. Har blivit kung på att räkna i hexadecimal, binär kod och decimal. Tentan på fredag, here I come!

Anna
Bonsoir à tous!
Aujourd'hui j'ai étudié, étudié et étudié..

Il fait très froid à Aix-en-Provence maintenant. Bilder från i söndags(5feb)
La rotonde La rotonde

Så här såg det ut i tisdags morse(31jan), då var lektionerna inställda, på grund av snö och halt väglag.


För tre veckor sedan(15jan) hade vi picknick i Parc de la Torse.
Parc de la Torse

Elin, jag har precis lyssnat på, bland annat, dom här två låtarna ;-)
http://open.spotify.com/track/2MI8dKeWvmWc4WXWTJkKdZ
http://open.spotify.com/track/6WKSetyWhgkbtsURGq3xy6

(Länkarna tycks inte fungera. So here it goes. Luckiest Man Alive- Chords och On The Grind- Supersci, Chords)

Bisous.

Sitter i skolan och har pluggat hela dagen så jag bestämde mej för att ta en bloggpaus. Igår var jag och fikade med Mona på espresso house. Jag drack den godaste mocha latten på länge. Det var första gången jag träffade henne utanför nollningen. Vi satt och pratade i timmar tills jag insåg att jag var sen till middagen med familjen.

Middag med bror, svägerska, mor och far. Det var riktigt trevligt och jag passade på att lära mej räkna om binär kod till hexadeci och decimal.

Angelica! Sherlock säsong två började i lördags. Yey, som jag har väntat :)

Anna



Idag har jag haft en slappar dag, har åkt på förkylningen från helvetet. Men jag har bestämt mig att imorgon ska jag vara frisk så det så! 

Vi ska gå runt och lämna Cv:n och söka jobb imorgon, hitills har det inte hänt så mycket på jobb fronten, inte för mig i alla fall. Är väl uppe i ett 50 tal jobb sökta nu, dem flesta sökta över internet och jag tror det kommer gå bättre när jag börjar gå runt och lämna ansökningarna personligen, jag hoppas på det i alla fall!
Sen hjälper det ju inte min stressnivå att Emilia som bara har sökt två jobb, fick en intervjuv direkt på det ena  och nu fått jobbet, dock bara en praktik plats men den kan nog öppna många dörrar för henne. Samtidigt som jag är superglad för hennes skull och jag tycker hon förtjänar att det går bra för henne! Så kan jag inte låta bli att undra hur det kommer gå för mig som inte fått ett svar.. Men jag måste bara fortsätta tänka positivt så kommer det gå bra!

Till något helt annat så ska vi möta upp en vän till Emilia imorgon efter jobbsökandet och gå till scandinavian kitchen, tror jag det var och äta semlor, eller dem två får gärna äta semlor jag står nog över, har aldrig fattat grejen med semlor. Men jag hoppas på att dem även har en riktigt kladdig kladdkaka, det är mer i min smak!

Nu är vi i lägenheten och väntar på Linus, en svensk kille som ska flytta in i det sista lediga rummet. Ska bli spännande att få en ny housemate!

Elin

Salut! Om man inte har bekymmer så får man, jag är så galet klantig just nu. Skyller på att jag är i feberdimman. Huvudet består just nu av bomull, någonstans där inne finns mitt stadiga jag ;-) På mindre än ett dygn så har jag inte bara slagit sönder taklampan i badrummet med hårfönen utan jag har även tryckt till powerknappen på min dator, den är nu kaputt. Det flyter på fint.. ;-) Idag har jag och mitt feberhuvud suttit på Book in Bar och pluggat, druckit te & kaffe och pluggat lite till det är ett väldigt mysigt ställe och där kommer ni hitta mig minst en gång i veckan. Ska ladda upp några bilder, wish me luck. Biz.. (Bilderna har hamnat hur som helst, inget jag lyckas ändra med mobilen så det får helt enkelt vara så just nu).

 Book in Bar Chillplugg på Book in Bar 

(redigerad, 3 feb, 15.58)



Ikväll kör vi på myskväll! Vi har precis ätit ost & kex och druckit vin, snart blir det movie time! Det känns att man har hållit igång konstant dem senaste dagarna, så jag har bestämt att vi ska ha en vilodag imorgon, sova så länge vi vill och sen bara träna lite, kanske strosa runt, bara göra det vi känner för, inga måsten och tider att passa. vilket jag verkligen ser fram emot!

Tiden här går så sakta på nåt vis, vi kan inte fatta att vi bara varit här i FYRA dagar! känns som månader, men på ett bra sätt! Tror det är för det har hänt så mycket förändringar i vårt liv på så kort tid, men jag älskar det! Jag trivs så mycket bättre med livet när det händer nya spännande saker hastigt och man har fullt upp hela tiden, underbart!

Nu blir det film, kommer väl sluta upp med att jag somnar en kvart in, som vanligt..Jag är så bra sällskap.. Angelica om nån kan ju bekräfta att jag har lätt att somna, vet inte hur många gånger jag har somnat ifrån henne, stackarn..


Nu säger även Emilia att jag är dåligt sällskap för att jag bloggar så nu är det väl dags att somna till filmen istället..

God natt!







(Bilden är en processor med Motorola 680xx-arkitektur)

Idag har jag skrivit ett litet arbete om CPU enheten i datorn. Väldigt intressant, kanske inte? Nu har jag två sidor kvar att skriva om appikationer. Jag har inte en aning om vad jag ska/borde skriva så jag bloggar istället. Det är ju mycket roligare :D
Den här veckan har jag varit i skolan varje dag och pluggat från morgon till kväll. Jag känner mej dukigt och aningens konstig. Det här känns som ett jobb. Ett heltids jobb...Vänta nu, är det inte det alla pratar om? Att man ska plugga 40 timmar i veckan? Jag kanske har hamnat fel? Nejdå, jag skojar bara. Jag ska plugga hårt så jag kommer in på Harvard och så att Warner vill gifta sej med mej!


Oops förlåt. Det där är taget från Legally Blonde. Nästa gång ni åker till London så borde ni se den musikalen.


Legally Blonde alltså...
Se den...

xx
A



Just nu sitter vi på ett starbucks, eller det känns som det är det enda vi gör för tillfället..fikar och söker jobb men det är väl aldrig fel med fika i och för sig! Vi är inte dem fräschaste pinglorna idag, efter två sömnlösa nätter på vårt hostel så börjar vi känna oss slitna..

Vi kollade på en lägenhet igår vilket var den första vi har kollat på och den tog vi, kanske är korkat av oss, vad vet vi!? Men den kändes så bra och ligger så centralt det kan bli, lite dyrare än vad vi tänkt men killen vi hyr av är svensk så han gav oss rabatt för att vi också var svenskar, bra att vara svensk ibland alltså! Så då kunde vi bara inte säga nej.

Vid fyra idag har vi flyttat in!!

Anna - Rutten skola gick vi på..Lycka till med arbetet, jag vet att det kommer gå galant!

Kraam




Sitter i skolan och skriver arbete med min grupp. I måndags fick vi dela in oss i grupper om fyra som ska skriva ett 14 sidors arbete om olika saker tills på måndag. Sen till tisdag ska vi ha en presentation. Nästa fredag är det tenta. Lite galet känns det. Och jag har aldrig haft ett sånt högt tempo i skolan. Men vi vet ju alla tre vilket flum gymnasiet var ;P

Nu är det back to business
ciao