Halloj!

Vårt internet har kraschat..Troligtvis har dem borrat sönder en kabel så nu måste dem gräva upp vår gata för att fixa felet..Två till fyra veckor ska det ta.. Sitter just nu på Café Nero och försöker göra det sista vi måste innan vi åker till cypern på lördag. Så tänkte mest säga hej och att jag inte kommer kunna skriva nåt här på ett bra tag!

Nu ska vi iväg till regents park och ha picninc i värmen, är över 25 grader varmt här! Finally har sommaren kommit hit med, lagom tills vi åker.. Men jag hoppas det är lika fint hemma när jag kommer hem :)

Cheers

Har varit lång ledig denna helg, två hela dagar efter varandra! Underbart! Vad har jag gjort hela helgen då, sovit och festat.. Har kanske inte tagit vara på helgen riktigt som man ska, men har varit den bästa på länge! Sova var behövligt och var sista utgången med tjejerna och den var grym! Och det blev även lite shopping i söndags och det gör vilken ledig dag som en helst bra! Vi gick på bikini och sommar kläder jakt, åker ju utomlands snart och har inga sommarkläder. Vi hittade nästan allt vi skulle så nu är vi redo för sol och bad!

Tjejerna i lördags

Ren lycka när vi fick gratis cola på oxford street mitt i shopping stressen speciellt när vi var lite trötta efter gårdagen..

Hittade dem såhär när jag kom in i vårt rum efter shopping turen, slitna!?

Ikväll blir det måndags klubben Walkabout i vanlig ordning!

Kram
Elin

Det var längesen jag skrev något här nu, men har inte känt för det..Men bestämde mig för att försöka få till ett inlägg nu. Livet i London rullar på, händer saker hela tiden. På sista tiden har det nästan blivit lite för mycket så nu har min kropp sagt stopp. Har varit sjuk hela veckan men idag får det vara slut med det sjuka! Är min sista lördag i London för denna gång så idag blir det utgång med tjejerna oavsett en trött kropp eller inte, måste ta vara på den sista veckan av livet i london!

Nästa lördag ligger jag på en beach på cypern och gottar mig, my god vad skönt det ska bli! Känns väldigt konstigt att min tid i London, mitt liv i London snart är slut..Lämnar mina vänner, mitt jobb, allt som jag har byggt upp här. Samtidigt ska det bli väldigt kul att komma hem till sommaren! Ser fram emot att träffa familjen (även om en liten del av familjen var här förra helgen), äntligen få träffa mina bästa vänner!! Uteserveringar, roadtrips och kanske nån festival. Spendera sommar dagar hos mormor & morfar! Har mycket att komma hem till och känner att sommaren kommer bli grym! Är bara allt annat som måste lösa sig så som boende och jobb och massa andra tråkigheter, men det får lösa sig eller det kommer lösa sig, sådetså!

Hade tänkt att bara lägga upp massa bilder i detta inlägg men blev visst mycket text istället, blir ett himla långt inlägg med alla bilderna.. Men jag tror nog att jag lägger upp några ändå!
Här är lite blder från förra helgen när mamma, Micke och lille Wille var här hos mig och hälsade på!

Dem här bilderna är från förra söndagen. Jag var ledig och det var fint väder så vi promenerade runt i London och njöt av solen!






Kraam
Elin
Det är så varmt här i Marrakech, 40 grader och endast varm vind. Bastu. Men härligt. Imorgon ska vi ut i öknen, sova i berbertält och rida dromedarer. Ökenbastu! Grattis Anna på födelsedagen!! Bisous Angelica
Im in love, Marrakesh känns underbart, just nu. Boendet är perfekt, väldigt familjärt och trevligt. Ett meddelande till mamma, jag har kommit fram ordentligt och du behöver inte vara orolig. ;p. Det är bara telefonoperatören som inte fungerar. Biz Angelica
Sitter ute på stenplattorna lutad mot väggen och njuter av att endast sitta i shorts och linne i skuggan utan att frysa. Bob Marley forsar ur högtalarna. Trädgården hon har är väldigt fransk och mysig, försöker insupa så mycket bilder i mitt huvud som möjligt. Foton är aldrig samma sak. Många tankar far genom mitt huvud, sorgligt att lämna huset jag bott i under den här tiden och damen som man träffat och pratat med varje dag. Om några timmar tar jag min väska och far mot Marocko, Marrakech med fyra brudar och en kille. Vad jag hört av Spanjorskan som bor här så är det helt fantastiskt där, ser fram emot att besöka något som är så mycket mer annorlunda än Europa.

Biz Angelica






Pssst, det ska bli 31 grader i skuggan i Aix..
Gorge du verdunGorge du verdun
Gorge du Verdun


I måndags åkte vi till Gorge du Verdon, så himla vackert, eller vad tycker ni gott folk?! Yanga och jag hoppade i vattnet från trampbåten precis vid ett litet vattenfall, för det måste man göra enligt oss.


Biz Angelica
Jag har varit och är fortfarande väldigt upptagen med skolan. Därför har det ekat tomt från min sida här i bloggen. Så nu blir det nog mest bilder och lite text under resten av tiden för att hålla er uppdaterade :D

En liten del av det vi har hunnit med denna helg

I fredags och lördags turistade vi och såg allt man ska se och jag visa henne lite guldkorn här och var som jag har hittat och som är mina favoriter 


Humöret var på topp trots regnet!



Jag tog bland annat med henne till Brixton village, där vi provade massa peruker, åt världens godaste hamburgare igen, Jossan håller med oss att dem är oslagbara!


Vi gick på fest och även en liten pub sväng

Snygga som få!

Idag har vi bara gått på oxford street. Visat henne nästan alla mina favorit affärer(hann inte med alla, är ju en del) så det blev lite shopping! Visade även henne vart jag jobbar och senare mötte vi upp Anna för en god pizza på vapiano! Hanns även med ett bio besök nu ikväll, en bra dag helt enkelt!



Imorgon ska vi börja med att gå ut och äta frukost på mitt favvo cafe, sen blir det nog lite mer turistande innan vi måste åka till flygplatsen.
Helgen har varit riktigt bra men gått alldeles för fort..som vanligt när man har kul!

Kram
Elin
Här kommer lite bilder tagna i stadsparken under veckan som varit.



xx
Anna
Bonjour!


Galet länge sedan jag skrev här, det händer massa olika saker hela tiden. Jag har till exempel varit i Lyon en vecka med skolan. Det är en väldigt fin stad som jag måste besöka igen någon gång. Tänkte mest bara säga hej och säga att snart kommer jag hem igen. Blandade känslor. Egentligen vill jag inte alls hem! Men sommaren kommer blir grym. Så får vi se vad som händer i höst sen. Nu ska jag iväg och spela tennis med några vänner och sedan blir det kanske ett dopp i en pool. Ska bli kul, längesedan jag slog lite bollar nu.

Bisous Angelica
Denna helg har varit väldigt rolig men har totalt tagit all min energi! På denna lila helg har jag hunnit med, en vinkväll, två utgångar, två middagar, en utflykt till brixton med Emilia och hennes mamma som har varit här över helgen, och såklart lite jobb också Och nu är det ny vecka och den kommer gå i samma tempo som helgen.
Idag väntar dock bara jobb sen bara hem och sova tror jag, vilket ska bli himla skönt!
Imorgon är både jag och Emilia lediga så vi ska ta en tur till Angel och gå i secondhand butiker och se om vi kan göra några fynd. Men efter jobbet på torsdag är jag faktiskt ledig ända till måndag, lillasyster loppan kommer på torsdag kväll och ska spendera helgen hos mig. Ska bli väldigt roligt men blir nog fullt upp om vi ska hinna med allt vi vill! Men livet är som roligast när man har mycket för sig! Får ta vara på det nu, är nästan bara en månad kvar tills jag flyttar till Sverige igen..Men innan det ska jag hinna mycket mer här i London och även en veckas semester i cypern som jag läängtar till! 

Nu ska jag ut och ta vara på våren här i London..nej just ja, den har inte kommit hit än...Regnigt och kallt är det enda vi har här, så stannar nog inne framför en film i sängen tills jag måste åka och jobba.

Ha en fin tisdag!

Kram
Elin