Önskar två trötta tjejer som är väldigt lättroade för tillfället!
Då var min extrta långa helg förbi. I fredags var det tenta så efteråt åkte vi hela gänget till mberg och åt kinamat ihop. På kvällen spelade vi billjard och gick till lounge. det var rikitgt trevligt och ett bra sätt att spendera en fredagskväll. I lördags träffade jag Mona för fika och pratade lite om höstens nollning och vi ska vara faddrar ihop (man hamnar två och två i olika grupper). Det ska bli så kul!

Igår var vi lediga från skolan eftersom vi börjar nya delkursen idag. Jag och Tanja pluggade lite på morgonen eftersom vi inte klarade tentan i Fredags. Sen plockade vi upp Elina och åkte till Ikea där vi åt luch (köttbullar :D) och vidare till mariebreg där vi gick och strosade lite tills Steven kom. Jag, Tanja och Steven var på bio igår kväll och såg Iron Sky. En film om nazister som gömt sej på månens mörka sida och bestämmer sig för att ta över jorden 2018 och skapa det tredje riket som det var tänkt. Den var rätt så rolig och jag gillade humorn i den.

Här kommer lite bilder från i Fredags kväll för nu måste jag göra mej i ordning för skolan.
xx
Anna


Brixton village var så härligt! Och maten var otrolig! Fanns så många mysiga ställen att välja mellan, vi fick beslut ångest så vi bara tog nåt och det blev ett hamburgarställe och har nog ätit den godaste hamburgaren i mitt liv! Det är inte ofta jag och Emilia är tysta men vi sa inte så mycket medans vi åt.. Efter vi ätit gick vi lite i second hand butiker och hittade så mycket fint men jag har köpstopp fram till lönen och jag lyckades chockerande nog hålla det! Vi avslutade brixton med att äta efterrätt, en mycket god brownie blev det!

Nu är vi tillbaka i lägenheten och har börjat dricka lite vin så får vi se vart kvällen för oss, vi har lite planer på att gå till ett kareoke ställe och skämma ut oss lite, blir nog bra!





När vi satt och fikade gick en liten tjej runt och sålde snäckskal som hon hade målat själv, hon var så himla söt så vi kunde inte låta bli att köpa varsitt, det var visst inte så många som ville ha ett snäckskal och dem kostade bara 50 pence så klart vi köpte varsitt!


Kram
Elin

Nu är jag och Emilia hemma en sväng och gör oss iordning. Vi ska åka till Brixton villiage, ska vara som nån marknad av nåt slag. Emilia har varit där förut och hon säger att maten är billig och god så vi ska dit och äta lunch. Sen får vi se vad vi gör av denna dagen, hittills har det varit en härlig fredag!

Vi bestämmde oss för att gå ut och springa i det soliga vädret, så vi sprang till regents park lagom till regnet kom, var som någon hällde en hink med vatten över oss, dyngsura var vi när vi kom hem igen. Men vi sprang klart vår runda trots regnet, var faktiskt hur härligt som helst att springa i spöregn!


Vädret här är så grymt tråkigt just nu, regnigt och åskigt. Riktigt mysväder med andra ord så jag och Anna har haft en filmkväll nu ikväll, filmen slutade dock fungera efter halva men var väldigt trevligt ändå! Nu håller jag och Emilia på och flummar lite så som det brukar bli frammåt kvällen när vi båda är trötta, but i like it!

Imorgon är både jag och Emilia lediga, vilket inte har hänt på evigheter! Så vi ska passa på att umgås hela dagen, vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, beror lite på vädret. Men vi brukar ha roligt vad vi än hittar på min roomie och jag!

Hoppas ni får en toppen fredag!

Idag har mitt humör varit väldigt lågt, insåg hur skört och orättvist livet egentligen är. Och hur jäkla fort det går så man knappt hinner med, samtidigt insåg jag hur bra jag egentligen har det men har varit en tung dag.. Men tack vare en så himla bra vän och roomie som Emilia så har min kväll blivit ganska bra! När jag kom hem från jobbet överraska hon mig med massa svenkst lösgodis och choklad! Tack snälla söta du, jag behövde det verkligen!



/ Elin

Tiden går så fort. Det är redan på Fredag som jag har min programmeringstenta. Tiden har bara rusat förbi på sistonde. Igår var jag i skolan halv nio på morgonen. Efterskolan vid tre hängde jag med Elina och Tanja hemma hos Elina och pluggade ännu lite till. Lagom tills jag kom hem och stod på parkeringen här nere så hörde Elin av sej och ville skypa. Vi satt tills det bröt nån gång vid tio och sen somnade jag innan jag knappt lagt huvudet på kudden. Och i den stilen har det varit den senaste tiden..
Jag gillar det men jag har inte hunnit med att blogga :/ Ska försöka bli bättre efter tentan :D


Här om dager cyklade jag och Elina runt vid oset. Så här kommer en bild från det:



Dags att åka till skolan.
xx
Anna

Har haft en väldigt mysig kväll med tjejerna! Vi gick till vapiano och åt, och jag verkligen älskar den restaurangen, himla härlig!
Vi gick och såg titanic just idag för att det är exakt 100 år sedan den sjönk, det var väldigt mäktigt och sorgligt att se den!

Tack för en trevlig kväll tjejer!

Kram
Elin
Borde sätta lite fart egentligen men kan inte ta mig upp ur sängen. Tanken var en liten powernap men har legat här sen jag kom hem från jobbet, vilket var två timmar sen! Var ute med några tjejer igår och skaka rumpa så har inte sovit mer än tre timmar inatt, gick upp tidigt och jobbade. Men det var värt att vara helt slut idag för det var kul igår! Men som sagt borde sätta lite fart, ska möta upp tjejerna om 45 minuter..Vi ska först äta middag sen ska vi på bio och gråta ikapp till titanic, can´t wait!! Men det var ju det där med att resa sig upp..Hinner nog på 30 min, en powernap i en kvart till kan väl inte skada!

Ha en fin lördag!

För några veckor sedan bjöd jag Andres på pannkakor som jag gjort och självklart med sylt och grädde till och han älskade det! Han har pratat om det sen dess. Så jag bjöd in han nu ikväll på middag, pannkakor blev det såklart, swedish style. Fick reda på att han hade försökt göra det själv efter förra gången, med sylt och grädde men med färdigköpta pannkakor..såklart inte lika goda som mina men vad gör man inte om man inte vet hur man ska göra..Vi lagade pannkakor och lyssnade på salsa musik, en härlig mix av två världar! Och så visade jag honom hur man ska göra och så han kan bjuda sin familj på detta hemma i Colombia.

Det här är nåt av det bästa jag vet med resandet, allt nytt man lär sig från andra kulturer och länder och som man sen alltid kommer ha med sig. Av Andres får jag små kurser i spanska, har tänkt lära mig det när jag är hemma i Sverige igen så han lär mig uttal genom att låta mig läsa högt ur hans spanska böcker, kan tänka mig hur illa det låter men kul är det!

En nöjd Emilia

Och en ännu nöjdare Andres

Kram
Elin

Denna helg, som dem flesta andra här i London har varit galen, på ett bra sätt!
Efter jobbet i lördags mötte jag upp Martin & Lars som stod och väntade på mig utanför lägenheten. Anna kom en liten stund efter det och så var förfesten igång! Vi bestämde oss för att möta upp Gary och gå till Venue som enligt mig är den roligaste klubben jag varit på i london so far! Vi gav järnet på dansgolvet hela kvällen och vid fyra gav vi upp och åkte hemmåt. Lars och Martin skulle upp och kolla på fotboll på söndagen, och kan säga att dem inte var dem piggaste killarna, men upp kom dem i alla fall!

En rolig helg har det varit och nu är Martin och Lars påväg hem till Sverige igen och jag hoppas dem inte är allt för slitna!

Här kommer lite bilder från lördagen



Helt plötsdligt började dem spela julmusik och så började det snöa!





Idag är jag ledig, vet inte vad jag ska hitta på än men alltid händer det nåt här i London :)

Kram
Elin

Den här veckan har det varit fullt upp vilket gjort att jag försummat bloggen så här kommer en liten uppdatering. Under början av veckan var jag i skolan och pluggade en hel del. Jag hoppas att Tisdagens labb gick bra men resultatet har inte kommit än så vi får se. Torsdag - Fredag hjälpte jag mamma och pappa att flytta. Det var mycket slit och släp vilket verkligen kändes av i kroppen igår. I Fredags kväll kom Lisen hit och vi hade fredagsmys. Igår gick vi två upp på stan och mötte upp Angelica och hennes mor. Hon är här hemma över helgen men nu har både hon och Lisen åkt hem till Umeå resp Frankrike igen. Var även på påskmiddag hos moster igår. Det var mycket trevligt och livligt med både hund och bebis närvarande.

Här kommer lite bilder från igår för nu ska jag iväg och byta till sommardäck på bilen.

ciao


Mamma håller i Alexander och Ester är nyfiken på bebisen.

Har nog precis sett världens finaste film!



Se den!

/Elin
För några veckor sen hade jag och Anna en riktig tjejkväll, vilket var såå härligt! Vi drack vin, prata strunt och så färgade jag håret på Anna, hon kände för en förändring i livet, så hon bestämde sig för en ny hårfärg. Och fint blev det också! Även fast vi var lite oroliga ett tag, blir ju aldrig som det ser ut på förpackningen men vi lyckades väldigt bra tycker jag! Detta inlägg är mest till Annas systrar som vill se hur håret ser ut, så här kommer en bild till er
 

/Elin
Dem här två fina tjejerna gick jag ut med i lördags och hade en väldigt rolig kväll med!

Lovis & Rebecca

I söndags gjorde jag inte överdrivet mycket, hade en riktig slappar söndag. Men gick i alla fall ut och åt med Jessika vid sju på kvällen. Vi gick till min och Emilias favourite indian restaurant, börjar bli riktiga stammisar där så tycker dem borde ge oss lite discount snart! En härlig söndag blev det!

Igår hade jag en så grymt bra dag! Jag jobbade till åtta och insåg hur mycket jag gillar mitt jobb! Dagen svischa förbi och när jag kom hem så väntade Emilia med färdiglagad tacos. Jag tog med mig lite vanliga tacokryddor senast jag var i sverige, vad kan jag säga vi älskar tacos och den bästa kryddan finns i sverige! Så vi satt och mumsa i oss tacos och kunde inte låta bli att längta till den vanliga måndagsklubben. Så halv tio mötte vi upp Anna utanför underground stationen och gick till walkabout. Anna hade glömt sitt id och dem är stenhårda på klubben så jag vart lite nervös att hon inte skulle komma in men jag säger då det, är väldigt bra att vara svensk ibland! Så vi avslutade måndagskvällen med ett par timmars dansande!
 
Som sagt en grym måndag!

Anna and me

Emilia going crazy on the dance floor


Snart ska jag möta upp Andres för en fika, känns som det är evigheter sen jag såg han sist så det ska bli trevligt!

Ha en fin tisdag!

Kram
Elin