Nu ska jag iväg på förfest och sen ut och dansa med ett gäng härliga tjejer! Ha fin lördag ni få läsare som vi har!

Kraam
Elin 


Länge sedan jag skrev nu men såhär såg iallafall min fredag ut.. Underbart. Om 45 minuter ska jag hinna med en buss mot ett berg som jag och några andra brudar ska bestiga och sova på inatt. Har tusen saker att fixa, dusch, packning, disk. Wish me luck!! =)




Bisous Angelica
Har haft en underbar start på denna dag! Jag och Emilia har haft frukost picnick i regent park, är så underbart att ligga på en filt i en park och bara njuta av solen och värmen, vi ville inte gå därifrån men vi var tvugna. Emilia ska göra lite ärenden inna jobbet och jag ska blogga lite och fixa här hemma har jag tänkt innan jobbet, en sak kan jag bocka av listan nu i alla fall får väl se hur det blir med fixandet här hemma..

Emilia


Anna- Blev så himla glad av ditt inlägg, fortsätt vara glad! Massa kramar ill dig!

/Elin

Så här glad är jag idag! Bilden är av Linn och Mej vid the Barbican i London.

Igår började jag läsa i boken Divergent. Jag kunde inte lägga ner den! så jag har läst klart den nu. Den var riktigt bra men jag vill läsa nästa. Har nästa kommit ut? Jag vet inte.

Jag är glad! Så glad för att innan jag ens hunnit lägga ifrån mej boken ringde Tanja som berättade att resultaten för den förra tentan kommit. Jag vågade knappt se på resultatet. Jag har varit då orolig över att inte få godkännt men jag klarade det! Det är nästan så jag väntar mej att dom ska höra av sej och säga "Sorry men det har blivit fel". Helgen är i alla fall räddad nu och jag ska strax iväg till uni för att möta Tanja och fira det hela med en fika.

xx
Anna

Idag har jag haft en väldigt härlig dag! Började åtta imorse, vanligtvis börjar jag halv tio men idag och imorgon är det rea på house of fraser så det är öppet några timmar extra. Promenerade hem efter jobbet med en is the i handen och njöt av solen, jag kände inte för att sitta hemma så jag och Anna åkte till camden och åt lite mat och strosade runt ocn nu har jag nyss kommit hem och ska umgås lite med min roomie, känns som om vi inte har sett varandra på evigheter. Vi jobbar så olika så vi har gått om varandra i nån vecka nu. Blir nog guacamole, chips, frukt och en bra film ikväll!

Har inga nya roliga bilder att visa så lägger upp några från i lördags, när vi hade en fantastikst rolig utgång!



Gary, Emilia och Lars


Imorgon börjar inte jag och Emilia förrän tre så vi ska ha en frukost picnick i regent´s park imorgonbitti, ska bli härligt! Men ska visst bli lite sämre väder men vi ska trotsa det dåliga vädret och köra på picnick ändå, så håll tummarna att det inte regnar, känns inte som det blir så kul då..

Kraam
Elin



För någon vecka sen var jag inne på cdon och shoppade lite fraktfritt och idag kom den här hem till brevlådan. Jag kan knappt vänta tills jag får läsa den med gott samvete men det får nog bli efter att programmeringen är avslutad. Det finns inget som slår helgen efter avslutad delkurs.

Jag har hört en hel del om den här boken. Den är första delen i en serie. Jag hoppas verkligen att den är så bra som folk säger att den är. Men jag gillade hungerspelen och det här ska ha "samma" typ av läsare. Är den värd att nämna igen så får jag göra en uppföljning när jag är klar :D

xx
Anna


(från nån vecka sen när jag strosa runt i regent´s park)

Nu har jag varit på en säkerhetskurs i två dagar i house of fraser och tack och lov är det sista dagen imorgon, börjar bli riktigt segt! Nio till fem varje dag och dem pratar egentligen inte om något vettigt mest bara upprepningar hela tiden, men för att få jobba där så måste man gå. Jag har gått och oroat mig inför att börja jobba för det är ett enormt shopping hus så jag kom på att jag måste väl antagligen åka hiss upp och ner hela tiden, och ni som känner mig vet nog att det inte finns mycket annat som jag avskyr så mycket som just att åka hiss! Så ja vad började vi inte första dagen med om inte att just åka hiss. Alla personal utrymmen är på sjunde våningen. Så jag ställde mig i ena hörnet av hissen och hyperventilerade lite i smyg, men jag överlevde! Men sedan hände något jag inte hade förväntat mig, kursledaren sa att det är strikt förbjudet för alla som jobbar i huset att åka hiss, så att det är att gå i trappor som gäller, av nån konstig anledning var det bara jag som hoppade av lycka! Vi åkte bara hiss denna gången för att det var vår första dag..Tack house of fraser för era alla konstiga regler som bara gör en tjej som mig med massa konstiga fobier glad!

/Elin



I Söndags var inte min dag i bil. Jag åkte fel flera gånger i Örebro. Hur är det möjligt? Nog för att det var kvarter som jag inte har varit i mycket och nyöppnade vägar men ändå... När jag väl kom fram till Elina och hennes nya "place" var det värt det.
Vi satt på balkongen, grillade korv och solade. Så väldigt varmt och skönt var det. När vi var nöjda och mätta så åkte vi iväg till #Ikea. Dom har precis flyttat in så det blev en hel del för dom och jag själv köpte en ny fräsch badrumsmatta á la 12 kronor, sex stycken glas för 19 kronor styck och flädersaft, mumsigt! Åker ni till Ikea så köp flädersaften :D

xx
Anna

Vi började lördagen med att hämta ut våra biljetter till matchen och gick sen till en pub nära arenan. Vi mötte upp några trevliga släktingar till Lars som också följde med till puben så där satt vi och drack snake bite och kom i rätt stämning!

På puben innan matchen träffade vi även Gary, en vän till Lars.

Efter matchen gick vi till en annan pub och firade att arsenal vann med 3-0. På puben var det ett band som sjöng omgjorda poplåtar, omgjorda så dem bara handlade om arsenal. Lite töntigt tyckte jag men samtidigt lite charmigt, bra drag var det i alla fall!


En galet rolig dag med även en galet rolig kväll, som ni också ska få se bilder från men inte just nu, är totalt slut efter denna helg så orkar inte göra något mer idag..

/Elin

I Fredags var jag med några vänner och såg Hungerspelen. Jag har läsa alla böckerna innan och tyckte att filmen var väldigt bra gjord. Allt stämmer aldrig med boken men jag tyckte dom fått med de mest väsentliga delarna. Gillade att dom tagit med lite "bakom kulisserna" i kontrollrummet också eftersom det inte är med i boken. Jag tyckte även att dom fått till hela medeltid/framtids bilden väldigt bra.

Igår träffade jag Linn och bästa Wilmer i stadsparken. Vi drack islatte och åt lite godis. Jag älskar parkhäng. Det är en av de saker jag saknar mest med London och Cambridge men eftersom jag bor bara några meter ifrån parken nu så ska jag se till att gå dit ofta. Hoppas att jag ska kunna plugga där lite i sommar.


Linn och Wilmer


Wilmer


Jag kollade igenom vad jag fotat :D


Jag tog vägen hem genom Wadköping och gick in i ett galleri samt kollade igenom antikvariatet. Älskar böcker och där inne kan man hitta lite vad som helst.
Igår var jag på London zoo i regent´s park. Jag förväntade mig ett litet mini zoo utan inträde men det var ju enormt och tyvärr med inträde! Men kul var det, gick där i timmar och tittade på alla djur, vi såg en pingvin show, giraffer, gorillor, uttrar och massa mer olika djur. Något jag tyckte var konstigt var ett hus fullt med olika sorters äckliga råttor och kackerlackor!! Vem vill se det liksom? Här kommer ett litet bild regn från igår.









Idag ska det bli 18 grader varmt och jag ska på fotboll, en bra dag väntar!

/Elin

(Bilden tog jag 2009. Det är milleniumbridge och St Pauls i London)

Det är knappt så jag hinner med just nu. Igår jobbade jag på dagen, var i skolan till tre och pluggade hela kvällen. Idag blir det jobb hela dagen och sen ska jag möta upp vänner och gå på bio till kvällen. Det här får bli en av mina helgdagar och pluggandet får vänta tills imorgon. Programmeringen är svår men jag hoppas det ska gå vägen. Har tagit hjälp av min bror så jag har bra förutsättningar. Nu måste jag åka iväg till jobbet.

xx
Anna
Idag hade jag ett möte på jobbet, vi gick igenom scheman och så fick vi "uniformer". Vi fick välja tre outfits i butiken och dem ska vi ha och jobba i, så otroligt lyxigt kändes det att bara kunna välja det jag ville ha, såklart får vi bara låna det men ändå, funderar på att köpa en av klännigarna, så himla fiin är den!

Nu ikväll har jag och Anna bestämt oss för en utgång, fick med oss Emilia också även fast hon jobbar imorgon.


Som en äkta värmlänning skulle säga så ska vi gå ut och bli riktigt "klappkanon" (Anna lärde mig det ordet igår och jag verkligen älskade det, så himla roligt ord)

Trevlig torsdag!

Kram
Elin
Härliga vänner + promenader + park häng + live musik + sol + god mat + svensk cider = Min dag


Anna

Lauras första cider någonsin, den blev mycket väl godkänd!





Anna

/ Elin


En av de saker jag gillar bäst med att plugga är hur jag kan skifta runt min tid efter hur jag vill spendera den. I måndags hade jag en vilodag, det var fint väder så jag bestämde mej för träffa Linn och Wilmer. Vi träffades uppe på stan eftersom W hade en "fitting session" hos mormor som håller på med en fin ny blå mössa. Efter stan gick vi hämt till mej för lunch. Till efterrätt blev det islatte! W och jag hade kul med att blåsa bubblor :D
Han har blivit så stor nu och det är sån skillnad varje gång jag träffar han. Helt galet så fort dom växer.

Igår efter skolan var jag hos min bror och träffade min brorson. Man måste passa på nu när han är så liten och snuttig men det är så svårt att åka hem eftersom man kan stå och kolla på han i timmar. Villket mirakel en ny människa är.

Nu ska jag iväg till mitt första Labb. Wish me luck!

xx
Anna


Musikalen var så himla bra! Jag har sett filmen massor med gånger, så jag hade väldigt låga förväntningar på musikalen, men oj så bra den var! Laura som jag gick med har inte sett filmen, hon verkligen älskade musikalen, hon grät till och med!

Har verkligen haft en jättebra dag!

Börjar inse hur lyckligt lottad jag är egentligen, jag har fått ett jobb som många skulle vilja ha, jag kan göra i stort sett allt jag vill göra, jag täffar nya roliga personer varje dag och kan bara njuta av varenda dag!

Har haft en väldigt glad dag idag, det är då jag brukar inse hur bra jag har gjort mitt liv hittills!

Kraam
Elin

Det är härligt att vara tillbaka i London! Var kul att träffa min roomie Emilia, även fast jag bara varit borta en helg har vi hur mycket som helst att ta igen, om alla crazy things Emilia har gjort i helgen, verkar som jag missat en galen helg! Men jag hade en väldigt mysig helg hemma så det gör ingenting!

Mina sista timmar hemma i sverige spenderade jag med Petra och hennes fina Ebba. Var en trött liten tjej men oj så söt! Gav henne lite kläder som jag köpt här i London och känns som det kommer bli mer, är så himla roligt att shoppa bebiskläder, finns så mycket fint!

Jag och lilla Ebba


Ikväll har jag blivit med bjuden på en musikal av Laura, en tjej från Tyskland som jag träffade förra veckan. Får gå gratis till och med så det tackar jag inte nej till! Ska bli jättekul!


Ha en trevlig tisdag!

/ Elin
Har varit hemma i Örebro över helgen. Åkte hit med blandade känslor, vill ju inte missa en enda dag i London och visste inte om jag ville hem men nu åker jag hem till London med blandade känslor, vill ju såklart dit men nu när jag har umgåtts med vänner & familj i några dagar så inser jag hur mycket jag saknar alla! Men ska ändå bli så grymt kul att åka tillbaka till London! Åker imorgon kväll, men innan dess tror jag att jag ska åka till marieberg och hälsa på tjejerna på gamla jobbet och sen äntligen träffa Petra och hennes lilla nyfödda Ebba!
Nu ikväll ska jag bara ha en lugn hemmakväll med familjen, orkar inte så mycket mer efter en rolig utgång med Anna igår. Tråkigt nog lyckades jag med att inte ta en enda bild igår..
Anna är en av dem jag kommer sakna mest här hemifrån och redan gör! Jag läängtar tills jag, Angelica & Anna är samlade på samma ställe igen, vill ha en vin kväll med er!
/Elin


Sitter hemma hos mamma och pappa, studierna är i full gång och jag tar bara pauser för att konstant hålla tvättmaskinen igång. Tidigare idag satt jag i skolan men jag fick inte mycket gjort. Hade koncentrationssvårigheter.  Nästa vecka måste bli mer produktiv än denna.
På Onsdag har jag mitt första Labb. Jag vet knappt vad som väntar men jag hoppas jag klarar det. Den ger 1hp, alltså högskolepoäng. Lite nervöst. Imorgon ska jag få träffa Elin :D Ser fram emot det. Ska bli kul att få ladda batterierna lite med en helt ledig dag och en nära vän.

Can't Wait!!

xx
A
Jag, Anna och Karolina bestämde en frukost träff, vi gick till green park och åt frukost i den underbara solen!


Anna & Karolina

Laura, en tysk tjej som kom fram och fråga om hon fick vara med oss, så himla härligt!


Om fyra timmar ska jag åka till flygplatsen men vi sitter fortfarande och snackar och dricker öl, bilder från kvällen får ni se en annan dag. Har haft en ganska fantastisk dag!

/ Elin
Sitter just nu i köket och önskar att disken skulle kunna diska sig själv och att tvätten i tvättmaskinen hängs upp automatiskt. Är så trött att jag skulle kunna somna om jag lägger huvudet på bordet. Blir nog en tidig kväll!



Disk och tvätt kallar, Tjing


Angelica


I Måndags var vi ute vid Naturens hus och tog en fika efter skolan. Det var varmt och härligt så jag slapp jackan. Men lite skumt var det att sitta brevid en istäckt sjö.

Idag har vi suttit med programmering hela dagen. Jag har lyckats göra ett rött hur med grönt tak och svart fönster. Sen har jag gjort så att solen går ner bakom det ocå. Det ser lite ut som en treåring som ritat det fast det är i datorn. Programmeringen är ganska tidskrävande så vi får se hur mycket bloggande det blir i veckorna framöver.

På Lördag får jag se Elin yey!!!

Imorse fick jag veta att en av mina närmaste vänner har fått en flicka, jag bara skuttade upp ur sängen! Är så otroligt glad för henne! Och det blev allt en flicka som jag har sagt från första början.

Jag har inga pengar på mobilen så har inte kunnat svara henne än, vet inte om hon läser här och troligen inte nu när hon har en helt ny liten människa att titta på istället. Men Jag är så lycklig för din skull Petra och jag hoppas allt gick jättebra!

Massa kärlek till dig och tjejen!


Nu ska jag springa iväg och ladda upp mobilen med pengar


/Elin, är så himla glad

Lyssnar på Kapten Röd och går igenom lite bilder ifrån helgen. Jag måste verkligen ta och köpa mig en riktig kamera det är så mycket roligare att fota då. Kameran på telefonen funkar ju men känns lite ovärt att slänga omkring med telefonen i onödan. Speciellt när man festar.

Utsikt från stationen i Marseille

Gamla hamnen

Dags för lite mat i solen...
Sandra, Linnea och Charlotte
Sedan en tripp till Fort Saint-Nicolas..


Dags för lite kaffe, någon form av frappé med smak av choklad, väldigt god.


Sådär nu får det räcka med bilder för idag. Kanske att det kommer upp några från lördagskvällen om en dag eller två.

Angelica


Lördag kvällen bestod av att kolla melodifestivalen med cirka 70 andra svenskar, super kul och världens drag!



Sen åkte vi vidare till en bar i Camden. Nedervåningen var en bar och på övervåningen fanns det ett rum bakom en svart dörr där det var en klubb. Jag tror att det var en privat födelsedagsfest men det stoppade inte oss, vi gick upp på scenen och dansa tills stängning, en grymt rolig kväll!

Linnea, Johan & Ruth (från tyskland)




Nu ska jag ta med mig en bok och sätta mig i solen i regent´s park

/Elin
Salut à tous!

Jag har haft en fantastisk helg. I fredags var jag på balett, italiensk modernbalett med elektronisk musik. I lördags åkte jag och några vänner till Marseille bara för att njuta av staden, kaffe och utsikter. Vi ska dit igen på fredag, med skolan så då blir det nog lite mer historia och farande överallt.

Lördagskvällen blev till natt och natt blev till dag. Start med förfest hos en klasskompis, sen vidare till en vinbar där en fransk kompis jobbar. Jag och Yanga följde med honom och tre andra killar till en nattklubb som ligger en bit utanför Aix, Spartacus. En bra klubb som bokar kända dj's. Dom har även en pool man kan bada i, schysst sommarställe skulle jag tippa på. Musiken igår var grym och vi dansade ända tills dom stängde, runt halv sju, sju på morgonen. Vi åkte hem till grabbarna för att käka lite och fortsätta festandet, dom fortsatte, jag och Yanga gick och la oss. Jag kom hem för 45 minuter sedan ungefär. Har haft en riktig chilldag hos grabbarna och dom är très sympa! Solhäng i parken, mat, fotboll på tv, film, en del franska och en hel del engelska.

Några bilder från lördagen kommer nog upp om någon dag eller så nu måste jag sova så jag orkar upp till skolan i morgon. Har massa läxor som borde vara gjorda också men... så kan det bli ibland.

Bonne nuit. Bisous Angelica
Har spenderat helgen i Hallsberg med vänner.
Igår hade vi en kväll framför TVn. Vi åt tacos och spelade Wii. Idag fika vi i Hallsberg köpcentrum (det är inte som det låter) sedan tog vi en promenad runt eko parken (heter den så?) och där hittade jag vårens första vilda videung.
Det var inga 16 grader varmt här men min gissning ligger på kanske 5 grader. Det blåste lite men det var ändå rätt varmt (allt är relativt). Nu hoppas jag på en "full on" vår.
Jag hade bilder men både blogg.se appen och mitt internet håller på att dumma sej. Nu kallar John Blund. Zzz :)
Jag började min lördag med att möta upp Anna för att gå till den svenska godis butiken Sugar sin som ligger i covent garden. Fick äntligen mina efterlängtade lys melk, måste vara den godaste chokladen i världen!
Får en liten willy wonka feeling av butiken


Anna

Vi gick bara omkring hela dagen och njöt av solen, 16 grader och strålande sol! Innan Anna var tvungen att springa iväg till jobbet så bjöd jag henne på en kanelbulle, så vi satte oss vid golden square och njöt av bullarna och solen!
Kändes som jag hade ett svenskt tema på dagen, godiset, bullarna och senare på kvällen gick jag och såg melodifestivalen, bilder från det kommer nån annan dag.


Anna

Jag ogillar starkt att vara med på kort och det är i och för sig nästan bara jag som tar bilder och därför är jag alltid bakom kameran, skönt för mig!! Så det blir mest bilder på mina vänner, men ni får tänka på att det är jag som tar bilden så jag upplever precis allt som personen på bilden gör, i fall ni undra ;)
Hade tänkt lägga upp lite bilder från min dag igår men kan inte hitta mitt usb, har letat och letat så har nog tappat bort det.. Jag måste ha usb:et för att jag har även tappat bort min sladd till kameran! Så för att få tag på bilderna från kameran måste jag först ladda in dem på Emilias dator med kamera minnet, sen föra över dem på mitt usb och sen in på min dator. Men nu när jag tappat bort mitt usb har jag inga bilder!!

Men så fort min roomie är hemma så kan jag nog få tag i mina bilder med hjälp av hennes usb, bra att ha en roomie ibland!

/ Elin, som är väldigt trött på sitt klantiga jag!

Har vi en hemma kväll med ost, kex och vin, himla härligt!


Det började bra...Men slutade med..





En massa flumm bilder..

Ha en härlig fredags kväll brudar!

Kraam
Elin



Var aningens snurring när jag kom hem och lämnade den nyinköpta gräddfilen i garderoben. Hittade den cirka tio minuter senare när jag hade satt igång med att städa. Så det kan gå...



Var och hämtade paket på statoil. Det var den nya kursboken som kommit fram. På måndag börjar jag delkurs tre det vill säga programmeringen. Den fruktade programmeringen! Varje gång folk talar om den så verkar det sitta ihop med "det är då folk hoppar av". Så det är väl här vi får se om jag kommer hänga kvar på uni. Tentan idag gick sådär. Jag borde ha pluggat mer datamodellering men vad gör man när man tycker något är tråkigt? Jo, man undviker det! Nu är det över i alla fall och jag hoppas på ett godkänt.

...I bilder

Vi började dagen med frukost vid St pauls sen turistade vi lite

Emilia

Och hittade en jättemysig gammeldags godisbutik, allt godis hade orginalförpackningarna från förr


Emilia

Jag åkte lite buss


Tog lite onödiga kort på omgivningen

Gick väldigt mycket

Och tog lite mer kort på omgivningen, allt är så fint så fort solen är framme


Och sen har jag inte tagit mer kort på dagen..Har skypat med både Anna och Angelica idag.
Är så himla härligt att prata med er!

Puss på er!
På min gata är det i stort sett bara indiska restauranger och vi har tänkt prova alla och se vilken som är bäst. Emilia har provat på tre olika nu och igår gick jag på min första som enligt Emilia var den bästa hitills så dit kommer vi helt klart gå igen! Super mysig är den!




Emilia


Jag

Kraam
Elin
Vad är detta??



Bara en man som står och spelar gitarr i river thames, inget konstigt med det...






Elin
Senaste veckan har det varit massa förändringar i mitt liv här i London. Jag går alltid efter min magkänsla, men när jag tog servitris jobbet på garfunkel gick jag emot min magkänsla totalt, mycket för jag var så himla stressad över att hitta ett jobb. Jag trivdes inte alls, chefen var en skit, jag jobbade 12 timmars pass, inte en ledig dag på två veckor. Jag kom till London för att ha kul, och såklart för att ha kul måste man jobba men jag vill ändå inte må dåligt så fort jag går till jobbet. Så i torsdags sa jag upp mig, jag orkade inte längre. Men jag följde min magkänsla och mådde genast mycket bättre, resten får lösa sig! Samma dag som jag sa upp mig fick jag en intervju för ett drömjobb, i en high fashion butik i House of frasier på oxford street och idag fick jag jobbet! Jag tror mer än någonsin på att man ska leva efter sin magkänsla, jag själv mår så mycket bättre när jag lever så och jag tror att alla skulle göra det!

Jag är så himla glad just nu!!

  



Massa kramar!

Elin

Förra gången jag bodde här i London och pluggade engelska, så varje måndag gick vi till sportbaren Walkabout. Så jag och Andres bestämde att vi skulle gå dit igen, dock inte med samma vänner som förut. Är bara jag och Andres kvar från det gamla gänget. Men kul var det ändå, dans, dans, dans hela kvällen!


Emilia mitt i dansmovet

Karolina

Sofia

Emilia dansar salsa


Andres & jag

Här kommer en gammal bild från Walkabout, nästan exakt ett år sen.
We missed you Marcelo!!


Marcelo, jag & Andres

Är verkligen helt slut i huvet nu. Jag har suttit och pluggat hela dagen idag. Tio och en halv timme satt jag i skolan och pluggade. Imorgon blir det nog samma sak fast kanske "bara" nio timmar då jag tänkt träna runt fem. Jag blir galen av att bara sitta stilla hela dagarna. Efter tentan på fredag blir det förhoppningsvis lite bättre.
Nu har jag tänkt gå och lägga mej så jag orkar imorgon.
Sov sött
Anna

Det blev lite shopping till mig själv idag också(som jag trodde), inte bara nödvändigheter. Vi har en butik som det är livsfarligt att gå in i, varje gång så kommer jag ut med påsar i händerna och så även idag men oj så fin blus jag köpte!


Mycket finare i verkligheten dock.

Det vi gick ut för att köpa var bland annat påslakan. Och vi kom hem med dem snyggaste i hela butiken, verkligen...Vi tänkte att det ska ju synas i vilket land vi bor i, så vi inte glömmer bort det menar jag! 

 


Kraam
Elin

Har nyss kommit hem från min andra intervju/provjobbning i en butik. Hade min första intervju i torsdags och idag som sagt min andra, nu är det bara att vänta på svar..Väntan är det värsta samtidigt som det är så spännande! Men jag kommer få jobbet, sådetså!

Vi ska snart ut och springa runt på oxford street, köpa lite nödvändigheter som påslakan, handukar och sånt roligt..Men det kanske slinker med ett par skor eller nåt till mig själv, för att fira lite. Jag är så himla bra på att komma på anledningar att shoppa, antingen för att fira ett jobb, eller fira att jag varit här över en månad eller som häromdagen när jag blev utelåst, det tyckte jag var en väldigt bra anledning för att shoppa! Men innan vi går ut på stan idag så ska vi laga riktig svensk husmanskost. Det är konstigt egentligen, jag lagar aldrig sån mat hemma men bara för man är i ett annat land då blir man helt plötsligt så himla sugen på svensk husmanskost. Kan inte beskriva glädjen när jag hittade scans köttbullar i vår matbutik, bara ner för gatan. Så idag blir det köttbullar, potatismos och brunsås, gott!

Brick lane



St Pauls

Millenium bridge


Anna



En härlig dag med en härlig tjej!
Efter nio månader träffade jag äntligen Andres igen, så himla roligt!



I lördags bestämde vi oss för att gå ut i camden. Jag, Anna, Emmelina och Andres gick till en jättehärlig bar, där vi turades om att köpa varsin vinflaska för en billig peng. Kvällen svischade förbi och fortare än vad vi ville var vi tvugna att gå för baren stängde, men då gick vi hem till mig och satt och drack vin på våran "terass". En väldigt bra kväll!


Emmelina & Anna
Hittade tidigare idag en fransk radiokanal med endast reggaemusik, radion har stått på hela dagen, galet chill. Nu ska jag koka lite kaffe, the italien way. Skypa lite med Elin och sedan plugga hela kvällen. Vi har ett test i morgon för att se hur vi ligger till, hör-, skriv- och läs-förståelse. Muntligt nästa vecka. Ska kolla igenom gamla anteckningar och göra lite läxor som vi fått för veckan som kommer bara.


Kaffekokning
Kaffe!




Bisous Angelica


Islatte med vaniljsmak

Har suttit med böckerna framför mig hela dagen och jag har ....öh...."pluggat". Som vi nu vet har jag en tenta på Fredag. Jag är nervös och kan inte än allt som jag borde kunna. Vilken tur att jag verkligen har suttit hela dagen idag då, eller??

Här kommer en lista över hur du inte bör studera.

Klockan tio slår jag upp datorn och sätter igång.
1. När jag har pluggat i ca 20 min så ringer det på skype. Vi talar i två timmar.
2. När jag lägger på ringer det igen. Även den här gången på skype. Vi talar i en och en halv timme.
3. Jag lagar mat, man blir hungrig av att plugga så hårt.
4. Jag kan inte plugga och äta samtidigt därför kollar jag klipp på youtube tills jag ätit klart...och lite till..
5. Kommer på att det här klippet skulle L gilla. Skriver därför ett mejl där jag förklarar att hon kanske skulle gilla detta och på samma gång ger en lång uppdatering över hur den gångna veckan har vart.

Klockan är halv fem.

6. Jag åker och handlar.
7. Kommer hem och slår upp Facebook.
8. Spelar spel på facebook.

Klockan är sex.

9. Jag gör en kaffedrink. Se bilden.
10. Jag bloggar. Yey!!
10. Nu har jag snart pluggat i åtta timmar. Jag tror att jag lägger ihop tills imorgon och kör igång tidigt i skolan istället.

Där har vi det. Söndagens: How NOT to study.

Anna



Nu springer jag iväg på en intervju!!