Så var jag äntligen tillbaka i London, känns så sjukt skönt!! Men samtidigt lite skrämmande, vi vet inget om framtiden, vart kommer vi bo, vad kommer vi jobba med!?

Men vad vore livet egentligen utan lite utmaning! 

Vi bor på ett hostel mellan bayswater och queensway, verkligen bra läge! men vi sover i en sovsal vilket skrämmer mig lite så får väl sova med ena ögat öppet inatt, nej men det här blir nog bra. Är ju hyffsat fräsch i alla fall...

Imorgon ska vi förhoppningsvis åka och kolla på en jättefin lägenhet vid kings cross, kostar lite mer än vad vi har tänkt lägga, men kolla kan man ju alltid!

Elin



Då var det tillbaka till skolbänken igen. Senaste veckan har gått för himla fort. Med skola om dagarna och nollningen på kvällarna så kan jag berätta att min kalender har varit och är fortfarande full. Bilden över är från en kväll i förra veckan då vi hade temakväll Pirat (mer bilder finns på fb). Igår hade vi tävlingen "så kan det låta". Jag blev en av de "lyckligt lottade" som representerade ekonomerna och systemvetarna på scenen framför ca 80 till 90 pers. Vi förlora men hade riktigt kul ändå :D Imorgon är det togaparty så nu ska jag leta fram ett lakan :D

ciao
Anna
Hej på er och gott nytt år!

Jag kunde inte ha haft ett bättre nyår. Bbq med gamla och nya vänner på stranden,white sand, där vi bodde, fyrverkerier, taxi till Lonely beach för strandparty och buckets, nattbad, ytterligare buckets för att fira in det "svenska nya året"(06.00), nakenbad, pad thai till frukost, taxi hemåt, hemma och i säng runt 09.30-10.00. En mycket bra start på det nya året!

Jag har kommit hem från min Thailands resa nu, jag är dock inte hemma i Sverige , tack och lov;-). Jag befinner mig just nu i Aix-en-Provence, Frankrike. Här ska jag plugga franska i lite drygt fyra månader. Underbart!

Angelica