Gott nytt år Angelica!! Hoppas du har det underbart i thailand!!
                                        Jag längtar så till nästa lördag när jag får träffa dig!
                                                                puss & kram

Enligt britter är tomten från Lappland. Enligt svenskar är tomten från Finland. Enligt amerikanerna är tomten från nordpolen. Enligt Elin finns inte tomten. Men vilket stämmer egentligen?

xx A och Elin

Just nu sitter jag med en sovande Elin på bussen till Stockholm city. Vi ska vandra runt och handla julklappar.
Det blir även ett besök till Mac disken inne på NK. Det är alltid ett måste när jag kommer till "the big city". När jag bodde i London brukade jag vandra ner till varuhuset Selfridges på Oxford street. Deras skoavdelning är helt amazzzing! Nästa gång ni passerar London, ta en sväng förbi där. It's worth it.

xx A




Direkt efter jobbet idag åkte jag in till Örebro för att möta upp Emilia för en fika, vilket var supertrevligt! Tiden bara flög förbi. Fick en glad nyhet av henne också. Hon följer med till London!! Ska bli så himla kul! Jag hoppas vår resa blir precis som vi vill ha den. Allt jag tänker på nu är att jag hoppas det kommer gå fort att hitta ett bra ställe att bo på, men det borde inte vara allt för svårt tycker jag, letar lite redan nu och det finns lite annonser ute på bra lägenheter som även har ett bra pris. En till sak som jag inte kan sluta tänka på är att jag hoppas det går fort för oss båda att hitta ett jobb! I början får vi ta det som erbjuds sen får vi börja söka efter något bättre, när vi redan har ett jobb behöver man inte känna sig så stressad vilket kan vara skönt! Jag tror på att det som är meningen händer och att det alltid löser sig på något vis, så tror säkert att allt kommer att bli bra!

Jag ser så fram emot att starta vår resa, kommer bli toppen!

Elin

Jag Angelica & Anna

Hello!

Det här är mitt första blogg inlägg någonsin, känner mig ganska vilsen. Har ingen direkt aning om hur man gör, ska försöka få in en bild till det här inlägget också, får väl se hur det går..

Nu sitter Angelica på planet till Thailand, känns konstigt att jag inte kommer träffa eller prata med henne på ett bra tag nu, vi som pratar i stort sett varje dag!! Men jag tror att det är bara nyttigt för vår vänskap! Får väl bara hoppas hon inte glömmer bort oss här hemma.. Nu när jag vet att Angelica är ute på resande fot kan jag inte låta bli att längta efter att mitt äventyr ska börja. Vi får se imorgon om jag åker själv eller inte..Har åkt själv förr så det är inte hela världen men det skulle vara kul att ha nån att dela allting med, vi får se hur det blir.

Jag trodde faktiskt att det skulle vara svårare att komma på nåt att skriva om men det går ju ganska hyffsat, tror säkert man blir bättre och bättre ju mer man skriver!

Nu ska jag försöka ladda upp en bild.

Och jag tror jag lyckades! Inte världens bästa bild kanske men än så länge är det väl bara jag, Angelica och Anna som läser denna blogg så vad spelar det för roll!

Elin
Nu är alla mina väskor packade, väskor till Thailand och väskor till Frankrike. Stressen över att allt ska fixas börjar sakta men säkert försvinna. Det är en väldigt skön känsla, behaglig. Nu väntar äventyr!! En månad i Thailand och sedan väntar 4 månader i Frankrike, Aix en Provence.

Angelica




Kan hända att mina inlägg blir få dock alltid något.

Flyttlasset gick igår och efter första natten i nya lyan kan jag berätta att jag är nöjd. Väldigt nöjd. Lägenheten är liten men den passar mej i stil. I helgen ska jag åka och köpa lite mer möbler. Måste även tänka ut lite smart förvarning. Lyxigt nog får jag städning idag. Efter allt grus vi drog in igår behövs det.

xx A