- Har du inte hört att man inte ska ta med sej jobbet hem?
Det var svaret jag fick när jag berättade för en kollega att jag skulle hem och städa i Fredags. Jag håller på och fixar till lite här hemma. I veckan var jag på jysk och köpte en till skohylla som jag ska måla vit. Jag har redan en men jag hoppas idén jag har kommer att bli bra. Blir det bra så kommer det nog en bild här på bloggen lite senare. Ska försöka hinna måla skohyllan på Lördag. Har även en annan hylla att måla. Men jag är duktig på att skjuta upp sådana små saker så den har stått och väntat i nästan en månad nu.
Ska snart iväg så nu måste jag piffa upp mej lite.

xx Anna

Ligger ute på altanen i en solstol och försöker ta in så mycket sol jag kan! Man vet aldrig när det börjar regna igen, och när det gör det kan jag leva en stund på denna sol jag njuter av idag!

Pratade nyss med Anna i telefonen, skulle egentligen åkt till henne idag, men känner att jag hinner inte. Ska börja packa allt jag ska ha med mig när jag flyttar på fredag! Angelica är så underbar så hon låter mig på hos henne, kommer bli trångt men det är bara tills jag hittar en egen lägenhet inne i stan. Men ska bli kul att bo med henne! Efter London har jag blivit extremt dålig på att vara själv, måste ha folk runt mig hela tiden, så det ska bli skönt att bli roomie igen!
Nu ska jag njuta lite till av solens värme och sen sätta fart med packandet!

/Elin


Idag har jag haft en tung dag. Har saknat allt och alla som går att sakna och det är den värsta känslan jag vet... Har varit stressad över jobb, pengar och att jag inte har ett eget ställe att bo på. Har stressat över att börja plugga, att inte veta vad jag vill göra, att jag vill ut och resa igen men det går inte utan pengar och då kommer stressen över jobb igen och samtidigt stressen över att det vore kanske bäst att stanna här hemma ett tag och ordna upp ett liv.. Men vill jag ha det livet? Stressen över att inte veta tar kål på mig..
Och saknaden över en speciell sak tog övertaget idag och det slukade all min energi, så idag var en dålig dag och därmed har jag inte gjort ett dugg. Men när man mist anar det, händer det!

Jag börjar inse att jag har ett väldigt bra liv trots allt och jag har fått uppleva sånt som jag önskar alla skulle få. Och precis en sån sak hände nu ikväll! Det jag mest behövde och som jag minst anade hände och just nu är jag lycklig igen! Och nu vet jag precis det jag vill veta så nu kan jag släppa en oro och bara vara lycklig över just den saken! Saknaden finns kvar men det käs bättre! Livet är ganska underbart egentligen, när det är som mörkast kan det bara bli bättre och idag var en sån dag!

Anna har böjat trixa med designen här på bloggen och det gjorde mig insperead att börja blogga igen! Känns som mitt första inlägg på ett tag blev ganska ärligt men so be it! Skönt att skriva av mig och det känns som det kommer bli mycket av det under en tid nu. Är ändå inte så måga som läser här så vad gör det ;)

/ Elin

Jag har inte skrivit på ett tag så jag tänkte jag skulle ta mej i kragen nu. Istället satte jag mej en sväng med designen. Den vi hade var ju lite..ja, vad ska man kalla det?.. Bristande, inte riktigt okej. Men det var jag som skapade den lite snabbt så det kanske är bäst att inte klaga. Den nya och förhoppningsvis bättre designen är inte klar ännu men det får se ut såhär en stund. Tills vi kommer på precis vad vi vill ha. 

Ska snart ta och laga lite mat. Är igång på if igen och det känns så bra. Kom av mej vid jul och har saknat det men det gick inte så bra att starta upp i skolan. Nu när jag är tillbaka och jobbar så funkar det utmärkt... Förutom att jag fryser så när jag inte är igång och rör på mej. Sitter konstant med filten runt mej och dricker mängder av te. Men det gör inget för jag gillar filtar och älskar te!

Jag sitter hemma hos mor och far med deras dator så här bjuder jag på en gammal bild från en Egyptenresa. Det är en yngre jag, vid poolen, efter middagen. Enjoy.
 

Brrr vad jag fryser!! Kom tillbaka till London sent igår kväll från ett härligt Cypern där vi har haft över 30 grader varmt! Och vad möts vi av idag.. Ett regnigt och kallt London!

Resan har varit helt fantasktisk! Det enda vi har gjort i stortsett är att sova och sola, precis vad vi behövde! Men på kvällarna vaknade vi upp litegrann och umgicks då med lite vänner vi lärde känna på hotellet, dem bor i limassol så dem visa oss lite barer och bara umgicks, vi kollade på melodifestivalen, jag slog vad med en av killarna att Sverige kommer komma före Cypern och ja inte var det jag som fick ta ett nattbad!  

Underbart har vi haft det och jag skulle gärna vilja vara tillbaka där snart igen! Men ska bli hur skönt som helst att åka tillbaka till Sverige imorgon! Can´t wait!

Tjejer, som vi ska fira!

See ya in Sweden!

 Kraam