Rent hus.

0kommentarer



Jag förstår varför det är smutsigt i detta hus! Är det någon nånsin som har använt denna dammsugare..Vi bestämde oss för att slå på stort och städa idag, har väl inte blivit gjort ungefär aldrig..Men i alla fall det fanns en dammsugare vilket gjorde oss glada! Men det är bara det att den ena av oss får hålla in power knappen konstant medan den andra kryper på alla fyra och försöka dammsuga upp alla tussar av damm med för att sista delen på dammsugaren fattas..Men renare vart det!

Efter städningen åkte vi till svenska kyrkan på en onsdags träff, "ung i London". Var så himla roligt, jag träffade så många härliga tjejer och killar. Träffen var bara mellan halv åtta och, nio men efteråt gick vi till kyrkans bar som låg några meter bort och satt under infravärmen på en jättemysig uteservering med allt folk vi träffade.
Har några fika träffar och bar rundor inbokade nu! Så himla roligt att börja lära känna lite folk, dock bara svenskar men är inte så dåligt det! Och helt otippat träffade vi en till tjej från Örebro, så himla knasigt!

God natt folket!

Kommentera

Publiceras ej