SnickersBitar

1kommentarer

Snickersbitar

2 lindt 70% chokladkakor

300g smör

350g jordnötssmör (utan socker, helst minst 99% jordnötter)

 

1. Smält en chokladkaka med 50g smör i vattenbad. Häv ut i en lätt smörad form. Jag använde en med löstagbar kant. Ställ in i frysen så det stelnar. (5 min)

2. Smält 100g smör och 350g jordnötssmör i vattenbad och häv på den stelnade chokladen. (ca 25 min)

3. Repetera steg ett och häll den smälta chokladen över lagret med jordnötssmör. In i frysen för att stelna.

4. Skär upp i rutor 1*1 cm när allt är stelnat och klart.

 

Bör förvaras i kyl eller frys för de smälter i rumstemperatur.










Fredagsmys, bitar, godis, lchf, nocarbs, nosugar, nyttigt, recept, snickerskakor,

1 kommentarer

Elin

12 Oct 2012 10:55

Får man en puss?

Kommentera

Publiceras ej