SnickersBitar
1kommentarer

Snickersbitar
2 lindt 70% chokladkakor
300g smör
350g jordnötssmör (utan socker, helst minst 99% jordnötter)
1. Smält en chokladkaka med 50g smör i vattenbad. Häv ut i en lätt smörad form. Jag använde en med löstagbar kant. Ställ in i frysen så det stelnar. (5 min)
2. Smält 100g smör och 350g jordnötssmör i vattenbad och häv på den stelnade chokladen. (ca 25 min)
3. Repetera steg ett och häll den smälta chokladen över lagret med jordnötssmör. In i frysen för att stelna.
4. Skär upp i rutor 1*1 cm när allt är stelnat och klart.
Bör förvaras i kyl eller frys för de smälter i rumstemperatur.
Fredagsmys,
bitar,
godis,
lchf,
nocarbs,
nosugar,
nyttigt,
recept,
snickerskakor,
1 kommentarer
Elin
12 Oct 2012 10:55
Får man en puss?
Kommentera