Jag lever nu mera på natten och sover på dagen vilket kanske inte är det bästa men jag har kul! De nya studenterna är grymma, faddrarna är grymma och nollek är grymma! Jag har bara haft en massa skoj för mej. Igår var det tema Pride och vi klädde oss alla i färgglada kläder. Vi smyckade ut oss med blå och gul tejp och målade våra ansikten, skägg och kroppar med färgkritor. Bilden över är inte den bästa för den är tagen med mobilkamera. Regnbågarna på våra kinder syns knappt. Bara det blå/gröna på min kind visas.

Idag är det tema marinblått och innan krogen ska vi hänga med grupp nio! Imorgon kommer den grymmaste Togafesten att äga rum. Kan knappt vänta!









Tänkte att jag kanske kan förlänga sommaren lite om jag lägger upp lite somriga bilder! Dem här bilderna är från en söndag när jag och Angelica kanske inte var dem piggaste bruttorna i stan men vi hade en mysig dag vid svartån, satt och njöt ända tills kvällssolen!



 










Sitter i lunchrummet på jobbet just nu. Har blivit ganska mycket jobb den här veckan, vilket är jättekul! Älskar att jobba mycket för det betyder att jag kan spara pengar till resor :)
Rasten är snart slut nu men innan jag börjar jobba igen ska jag faktiskt gå och söka ett jobb här på marieberg så jag kan jobba ännu mer!

Håll tummarna!












Mötte upp Emilia för en frukost på stan sen strosa vi runt och tiden flög iväg, Emilia åkte hem till sig för att fixa lite inför sin flytt nästa vecka till Umeå och jag sprang iväg på en jobbintervjuv, som gick väldigt bra! Jag, Emilia och Angelica möttes upp lite senare och åt glass vid slottet bara för att fira att det var en bra tisdag! :)
En härlig dag!
 
Idag har jag jobbat på marieberg, och äntligen jobbat igen med bästa Nettan! Vi har inte jobbat ihop sedan jag åkte och oj vad vi har mycket att prata om, dagen flög iväg och vi får fortsätta prata om allt på måndag när vi ska jobba ihop igen! :)
 
Nu sitter jag i soffan och kollar paralympics invigningen men ska nog lägga mig snart, jobbar öppning imorgon och kanske ska iväg efter jobbet och kolla på en soffa som jag är lite sugen på att köpa, vi får se!
 
 
 










Det är tur att jag sov riktigt inatt för idag är en hektisk dag. Imorse gjorde jag pannkaksfrukost till Sandra och mej. Sen var vi en sväng ute på Marieberg och kollade efter lite kläder till alla temafester under nollningen. Några fynd gjorde vi :)
Nu har vi precis mött upp våra nya nollor så jag är strax på väg hem för att vända. Vi ska träffas bara faddrarna innan nyingarna kommer. Ikväll ska bli riktigt kul och om ni är ute då så ses vi på strumpis. Byee









Har en värdelös dag idag! En sådan här dag då man aldrig riktigt vaknar upp, känns som man går runt i en dimma hela tiden men har i alla fall lunchat på stan med Angelica och hennes syster Carro, vilket var trevligt! Men efter det har jag bara varit hemma, målat naglarna, pratat länge i telefon med Martha och just nu ligger jag i sängen och pluggar matte och ska nog fortsätta med det så jag känner att jag har gjort något vettigt idag!
 
Hoppas ni har en bättre dag! :)
 










 
 
Var iväg med Elina till ett badbrott i Kumla förut. Det var lite för kallt i luften för att man skulle vilja bada men vi solade lite i alla fall och så spelade vi lite strandtennis i vattnet och på bryggan. Man måste ju passa på nu när hösten nästan är här. Nu ska fixa i ordning mej lite för snart bär det av till Fadder Kick-Offen. Höstens första nollnings event. På onsdag kommer alla nya studenter så ikväll ska vi ladda. Ha en fortsatt trevlig dag nu allihopa!










Hittade en gammal bild på datorn på mig och Martha från våran tid på Jägaratan i Vretstorp. Vi gjorde allt tillsammans, Jägargatan tiden var nog den bästa på hela uppväxten! Alla barnen på gatan var vänner och lekte ute tillsammans mest hela tiden!
 
Kommer ihåg dagen Martha flyttade till den stora staden Örebro, jag var förkrossad! Hur skulle jag klara mig utan min vapendragare, men vi umgås fortfarande så det gick ju bra! :)
 
Så himla söta är vi med våra matchande tröjor!

Jag och Angelica sitter just nu och klurar på vad vi ska hitta på idag, Angelicas syster Carro kommer nog in hit senare idag så det blir nog en dag på stan för dem. Men jag vet inte riktigt än vad jag ska hitta på, till biblioteket i alla fall och kopiera mer satans papper! Men sen vet jag inte, är väldigt fint höstigt väder idag så ska försöka hålla mig ute :)











Ligger i sängen och försöker sova men lyckas inte så bra med det! Är en sådan dag då jag har lite för många tankar och känslor som spökar i mitt huvud och inte ger mig nåt lugn... Men får se det som någonting positivt, det betyder väl mest att jag är och har varit med om saker som är värda att tänka på. Ska även försöka se på det som något spännande, klart jag skulle vilja veta hur allt kommer sluta upp nu och så fort som möjligt! Men får tänka på att det är häftigt att inte veta allt och tiden får visa om det kommer bli som jag hoppas!
 
Tankar och känslor behöver faktiskt inte vara något jobbigt, det gör nog bara livet mer spännande! Och man lär sig alltid något nytt av varje tanke som man har :)
 
Så tänk vad mycket jag nytt jag kommer ha lärt mig efter denna kväll då! ;)
 
 










Imorse vaknade jag tidigt och målade ett andra lager färg på bokhyllan som jag håller på och målar om. Jag tror det kommer bli rätt bra när det blir klart. Eftermiddagen spenderades hemma hos mor och far. På vägen dit köpte jag med mej kinamat och efterrätt eftersom min snälla pappa fyller år idag!
Nu hänger jag hemma hos Elina och ser på Kick-Ass. Vi testade nyss på ett nytt recept, Cup-A-Muffin, det var gott men det krävs lite ändringar. Vi får se hur det utvecklar sej.
 










Lördagen började med en frukost date med Anna på espresso house vidare sen till jobbet, där jag och Annica sälde som tusan! Löningshelgerna är absolut dem roligaste att jobba! Jag och min härliga kollega Annica bestämde oss för att ha en liten afterwork, så vi gick och tog några glas vin i loungen på clarion hotel, himla mysigt var det!
 
Mötte upp Angelica och gick och förfestade med två härliga bruttor, Emilia och Johanna! :) Vidare ut på en galen och rolig utgång med en sen natt! Ska nog ta och lägga upp några bilder från kvällen men gör det lite senare.
 
Nu sitter jag hemma i soffan och har bunkrat upp med lösgodis och mina favorit chips och några bra filmer på det så är blir det perfekt söndagsmys! :)
 
Ett bra avslut på en väldigt bra vecka och jag hoppas nästa blir minst lika bra!












 
En otroligt fin film av Martin Scorsese som utspelar sig i Paris på 1930 - talet. Den handlar om en pojke vid namn Hugo Cabret. Han far har gått bort i en brand och han bor nu med sin försvunna farbror i en av Paris tågstationer där han tar hand om och skruvar upp klockorna som finns. I stationen träffar han en flicka som blir han vän. Tillsammans kastar de sej in i ett äventyr som är mer utav en historia. Det var en jättehärlig film som jag vart kan rekommendera en regnig kväll med en kopp te i handen och lite tända ljust för mysfaktor. 
 
 










Film, Hugo, Hugo Cabret, Jude Law, Martin Scorsese, Movie, Paris, Sacha Baron Cohen,
Jag har noll koncentrationsförmåga idag känner jag. Elin har precis sprungit iväg till jobbet och jag sitter kvar, ser ut genom rutan och tankarna börjar gå...
 

 
En bil rullar förbi inte snabbare än fem kilometer i timmen. Bakom den kommer ett par med en hund gående. En stund senare åker en man på segway förbi. Jag funderar en stund på om han har hyrt eller kanske köpt den. Andra människor går förbi i par och pratar. En del ser glada ut medan andra verkar småbråka. Kanske diskuterar de politik eller religion, två av de ämnen som inte bör nämnas under den brittiska stunden "afternoon tea".
En pappa går  förbi med två tonårsdöttrar och kollar in genom rutan. Han är den första av alla förbipasserande som ser mig. På café kan man sitta länge, väldigt länge, utan att bli sedd. Det är inte så att man inte syns utan mer att ingen ser åt ens håll. Många skyndar bara förbi med ögonen i backen. De har inte tid att se sej om och ta in de fina kullerstensgatorna. Eller så kanske de bara inte vill njuta. För i min åsikt så kan man inte njuta om man bara rusar förbi med endast mål i sikte. Jag tror på klyschan att "det är vägen som räknas inte slutdestinationen".
Otaliga gånger har jag pratat med nära och kära om varför jag i allmänhet går sakta. Varför jag brukar ta min tid med saker jag gör. Såklart kan jag oxå rusa, göra saker fort. Om jag har bråttom och det inte finns tid så kan jag med. Men jag föredrar att ta min tid. För jag är ju trots allt en drömmare.










Som sagt, det går inte fort fram med fixandet av bloggen, vi sitter mest och fjantar oss :)
 
trevlig lördag på er!










Jag och Anna sitter på espresso house, äter frukost och har det mysigt! Vi försöker också fixa med bloggen, men vi sitter mest och pratar just nu så går rätt sakta fram med bloggen, men vad gör det när vi har trevligt! :)
 
Ska sitta här i nån timma till sen ska jag springa iväg till jobbet, jobbar ett litet mini pass på tre timmar idag, alldeles lagom en lördag! Borde gå till systemet innan jobbet men orkar nog inte, har inga planer för kvällen så tänkte köpa en flaska vin ifall jag hittar på något ikväll, man vet aldrig vad som man dyka upp, men det får lösa sig ändå :)
 
 
 
 










Vilken vecka jag har haft och vad skönt det är att vara ledig! Idag åkte jag och pappa ut till Elgiganten. Där köpte jag en ny mobil. Kändes som att det var dags nu. Den som jag har nu har börjat blivit seg och kameran är inte den bästa. Den är ju oxå två och ett halvt år vilket är rätt gammalt för en iphone. Men jag fick ett schyst abonnemang med dubbel surftid plus fria sms, mms och samtal. För inte mer än vad jag betalar nu. Så det känns toppen.

Efteråt kom Elina hit. Hon gick precis och vi har gjort rätt mycket idag. Vi har spelat en massa omgångar av kalaha (kommer ni ihåg det spelet?). Jag förlorade nästan alla gångerna. Suckar! Vi körde också ett parti Fia med knuff som jag vann. Yey! Såg två filmer gjorde vi oxå.

Nu är det dags för mej att gå och lägga mej. Ska möta Elin imorgon klockan nio. Vi ska pula lite här med bloggen.

Sweet Dreams
Anna











Är på jobbet precis just nu, eller sitter i personalrummet men det räknas ju till jobbet. Men måste bara skriva ut det ifall chefen läser så hon inte tror jag gör detta på arbetstid ;)
Förberede mig igår för en tung och jobbig dag idag men den har hitills varit väldigt bra! Känner mig nästan helt frisk, matte lektionen gick bra och nu är jag på jobbet och säljer massa väskor :)
Livsfarligt att jobba här kan jag säga, har nog sett i alla fall ett tretal väskor som jag skulle vilja köpa och det bara idag! Men får nöja mig med att få andra att köpa dem just nu, jag måste spara pengarna till en soffa och massa fint till den nya lägenheten :)
 
Nu ska jag nog gå ut och jobba lite, är så otroligt lungt så blir tokig men får sysselsätta mig med lite fakturor eller något så tiden går och jag får åka hem, fast vet i och för sig inte vad jag ska ha på fötterna när jag ska åka hem...
När jag hoppade av bussen utanför jobbet kom den värsta regnskur jag har varit med om; såg ut som en dränkt katt när jag kom till jobbet och mina ballerinaskor var totalt vattenfyllda och är fortfarande dyngsura och kommer nog inte ha torkat när jag ska hem, ser inte fram emot att gå och klaffsa i dem!
Har skuttat omkring på jobbet i chefens tofflor som jag hittade i personalrummet, så tack för lånet Agneta! ;)
 
Nej dags att jobba var det ja!
 
Ha en fin fredagskväll!
 
 
 










 
Dem här två målade jag precis mina naglar med, den rosa som heter Cute as a button, blev den på tånaglarna och den tukosa som heter turquoise & caicos på mina händer. Dem är mina absoluta favoriter just nu, den rosa har i och för sig varit min favorit ända sen jag köpte den inför min jobbintervjuv i London var ju tvungen att matcha fodret i min kavaj! Kändes som varje liten detalj spelade roll när jag gick på en intervju hos en designer och kanske var det detta som avgjorde att jag fick jobbet ;) 
 
Man kan nog kalla mig nagellacks beroende, det är inte ofta man ser mig utan målade naglar.
Emilia som bodde med mig i London tyckte jag var knäpp som bytte färg på naglarna ibland flera gånger i veckan, men jag byter nagellack efter humör. När jag tänker efter är det väl ett tecken på att jag har väldiga humörsvängningar ;)
 
Känner mig lite piggare och friskare nu när jag är lite uppfräschad och ännu bättre imorrn ska jag må! :)
 
Nu ska jag mysa framför en film med en kopp the, ha en fin kväll!
 
 
 
 










Cute as a button, Essie, turquoise & caicos,
 
Idag har jag en riktig ta hand om mig själv dag. Har mest legat i soffan och läst, plockat lite här hemma(blir för rastlös över att göra absolut ingenting) och ska hoppa in i duschen snart och göra en hårinpackning, ska nog ta och måla naglarna i nån glad färg också, tror på att alla sånna småsaker gör att man känner sig lite piggare och friskare.
Vilket jag hoppas att jag gör för imorgon och hela helgen om jag känner mig själv rätt, är det full fart igen som vanligt! Imorgon ska jag först iväg på en lektion vidare sen direkt till jobbet som kommer göra att jag inte är hemma förrän vid nio imorgon kväll... Inte så kul på en fredag kanske men jag hoppas mest att jag ska orka stå på benen hela dagen!
 
Nu ska jag fortsätta min Ta hand om mig själv dag :)
 
 
 










 
Just nu känner jag mig ganska fast,.. kan vara för att jag precis fått en lägenhet eller för att jag inte har en ända resa bokad och har lite svårt att vara på ett ställe en längre tid och även troligtvis för att jag är sjuk och har för mycket tid att tänka på saker och ting.
 
Ska nog dra på en good felling film att somna till och då kanske jag vaknar upp frisk och på mycket bättre humör :)
 
God natt på er!










Igår vakna jag upp med huvudvärk, halsont och ömhet i kroppen. Tänkte inte mer på det men inatt blev det värre, var längesen jag mådde såhär dåligt! Tog mig till lektionen imorse i alla fall, fattar inte hur jag klarade det men med lite vilja går allt! Men fick tyvärr sjukanmäla mig från jobbet idag då jag knappt orkar stå på benen och har en så igensvullen hals att det är svårt att prata, insåg att jag inte kommer vara den bästa säljaren idag...
 
Nu ska jag dricka lite mer saftsoppa och ta en piggelin, som är det enda jag kan äta just nu och sen ska jag fortsätta mitt sov race.
 
Så håller vi tummarna att jag är frisk imorgon!! :)










Pelles Personliga vs Sushi!


Mötte upp Pelle och Ellen på stan förut. Vi köpte sushi och for hem till mig och åt. Det var riktigt gott! Dom gick för en stund sedan så nu ska jag nog dammsuga. De är nämligen sådana människor som drar fram damm man inte visste att man hade. Förra gången de var här så städade jag dagen efter. Då hittade man allt möjligt, speciellt Qube spelkort, lite överallt och på oväntade ställen. De håller det intressant helt enkelt. Ellen ska ju snart åka. Jag hoppas hon får det roligt "down under". Nu väntar dammsugaren så byee :D












 

Jag har fortfarande inget internet hemma. Får inte igång det på min dator. Men här har jag satt ihop ett litet kollage från helgen i Göteborg på Way Out West. Ha det toppen alla!









Har velat ha dem här skorna i ett par månader nu men har inte kunnat välja vilken färg och då har jag blivit för snål varje gång jag har provat dem, vilket jag nog har gjort tre, fyra gånger. Kunde inte få dem ur tankarna!
Hittade dem till och med på sommarrean men blev igen för snål, ville ju ha båda! Så köpte dem inte då heller vilket jag har ångrat sen dess! Tills en dag förra veckan då jag såg att det blivit halva reapriset nu men inte kan väl skorna finnas kvar. Men jodå det gjorde dem, sista paren i min storlek och bättre blev det ju att jag fick båda skorna till priset av ett, det fjuttiga priset 199 kronor blev det. Måste nog säga att det var värt väntan! ;)
 
Man kan ju aldrig ha för många skor, right!
Tur ska man ha ibland! :D










Ska snart möta upp Emilia för en morgonpromenad, duktiga är vi! Men först ska jag iväg och skriva på ett lägenhetskontrakt, jag fick den lilla ettan jag var och kollade på så 1 oktober flyttar jag in, spännande, spännande!

Idag har jag bara massa tråkgöra att göra sånt som jag har skjutit fram alldeles för länge. Ska gå och köpa skolböcker, till biblioteket för att kopiera papper, betala räkningar... Ja ni hör ju hur kul jag kommer ha idag! ;)

Ha en fin dag!










... Tog jag och Angelica en liten avstickare.
Vi kunde bara inte låta bli, och kul var det!










Har fortfarande inte fått tillbaka min dator från Tyskland. Börjar att sakna den nu. Min andra vill sej inte riktigt med internet. Ska göra ett nytt försök imorgon.

I lördags efter tentan cyklade jag, Elina och Sandra ut till ikea och åt i restaurangen. Jag köpte mej ett nytt bord som jag håller på och bygger ihop nu. Men jag fastnade i filmen som jag satte på istället. Jag måste leta fram en skruvmejsel. Är ganska säker på att jag har en men kan inte hitta den någonstans. Har rivit ut bland annat hela garderoben i jakten på den. Får kolla mer imorgon.

Idag har vi hängt i Stadsparken. Det var knappast soligt så det var nästan bara vi där. Men det var härligt att sitta ute. Efteråt så gick vi hem till mej och lagade tacos och såg på filmen I am number four. En rätt bra film. Någon som vet om det kommer en tvåa?

Nu ska jag sova så sov sött allihopa :)











Filmen var riktigt bra, den handlar om ett gäng manliga strippor så ögongodis var det inte brist på! ;)
 










Jag är så glad  för mina tjejer, vi har alltid roligt vad vi än gör!
 
Lyckad förfest = Ej så lyckade bilder
 
Men har några jag ska lägga upp här i alla fall ;)
I´m gonna miss you babe!
Det var väl ungefär här som kvällen eskalerade
 
Det var dem jag kunde lägga upp, dem andra håller jag för mig själv ! ;)
 
Idag blir det en slappisdag som oftast på söndagar och senare ska jag iväg på bio med Anna, en riktig mys söndag!
 









Jag försökte ta en bra outfit bild igår innan jag stack iväg till Emilia på förfest, fick inte till en bra direkt men lägger upp den här ändå för jag bara älskar min nya topp!










Efter en härlig kväll så är det nog dags att sova nu, ska upp tidigt och hjälpa pappa måla några dörrar på hans hus som han renoverar :)
 
God natt på er!










Nu är det grilltime!!
Är i Vretstorp hemma hos pappa och lillasyster och vi ska precis börja grilla gott kött och massa massa grönsaker, vilket jag tycker är nåt av det bästa när man grillar! Mums!
Känns som jag har haft en av dem sista sommardagarna för den här sommaren och om det nu skulle vara så, så kan jag ta det. För denna dag vore ett perfekt avslut på en bra sommar! Jag och min syster åkte till ett bad ställe som vi har åkt till under hela våran uppväxt men jag har inte varit där på flera år så fick massa härliga sommar minnen från uppväxten vilket var härlig, stod på bryggan där Erik lärde mig att dyka, tänkte på första gången jag vågade dyka från trean på hopptornet, det kändes stort kan jag säga när inte ens min bror vågade och han är ett år äldre ;)
 
En härlig dag och nu ska jag sätta mig på altanen och dricka ett glas rödvin medans vi väntar på maten, är så tacksam för sånna här dagar!
 
Trevlig torsdag!












Sitter hemma hos Sandra idag igen och pluggar. Solen lyser starkt på himlen så vi har legat ute och solat ryggen samtidigt som vi pluggat. Nu blir det strax mat för man blir hungrig av att tänka så mycket. Vet inte riktigt vad vi ska äta men vi får hitta på något :D









Sitter i klassrummet på komvux just nu och är redan trött på att behöva pendla till Hallsberg för att få plugga matte, och det är bara första dagen...
På tavlan här i klassrummet står det aatt vi ska börja halv istället för tjugo över som det står på schemat, men vad gör tio minuters väntan till när jag redan har varit här i tjugo!
Men men det här blir nog kul... ;)

/Elin
Angelicas internet krånglar så har inte använt en dator på hela dagen. Detta skriver jag från mobilen så får se om det kommer bli publicerat, har aldrig gjort det förut..
Det är sådana här dagar man inser hur beroende man är av facebook, skype och allt sånt! Hemskt egentligen, så att vara internetlös är nog ganska nyttigt för mig :)

Imorgon blir jag skolelev igen, ska bli riktigt kul! Ska i och för sig bara läsa två små komvux kurser samtidigt som jag jobbar. Men endå, har saknat att plugga så kommer bli kul!

Nu ska jag gå och lägga mig ska upp riktigt tidigt imorgon, har nog inte gått upp före sju på snart ett halv år... Så det är väl på tiden antar jag :)

God natt!
/ Elin

Här är ett litet kollage från helgen. Det kommer antagligen lite mer bilder från festivalen någon annan dag. Min dator har blivit knas och är inskickad på lagning i Tyskland. En vecka innan programmeringstentan och jag kan inte programmera. Min stressnivå ligger inte så bra till. Nu sitter jag hemma hos Sandra och pluggar. Vi har precis tagit en matpaus och ska snart köra igång igen. Så jag tänkte jag skulle passa på och låna hennes dator för att kunna uppdatera.
Way out west är helt klar min favorit festival. Man bor på vandrarhem och kan duscha varmt varje dag. Vilken lyx! Sova i säng får man oxå vilket är skönare än en luftmadrass ;P
 
Vi såg en massa olika artister och mina favoriter var lättt Blur. Dom var riktigt bra på scenen. Mike Snow hade jag inte hört innan. Det bästa sättet att upptäcka en ny artist måste vara att stå och hoppa framme vid scenen! Så himla härlig spelning. Lalehs konsert gick waaaay to fast. Kraftwerk var awesome. Men bäst av allt var nog när The Black Keys spelade Gold on the Ceiling! Helt klart höjdpunkten på festivalen.
 
Nu blir det tillbaka till pluggandet. Byee!
 









Godmorgon!
 
Har precis gått upp ur sängen efter den hemskaste natten på riktigt länge eller nog den värsta jag har upplevt! Så inatt blev det inte mycket sömn.
Vaknade inatt vid tvåtiden av att någon skrek nåt fruktansvärt utanför fönstret, blev mest irreterad då det lät som en del fulla människor som bara stod och skrek. Men skriken blev värre och det lät inte rätt, så jag och Angelica gick och kollade vad som pågick, då såg vi två killar som släpade och drog i en tjej. Först såg det ut som ett vanligt bråk men sen börja dem slänga in hennes huvud i tegelväggen, dra henne i håret, ta stryptag och sparka på henne när hon låg ner. När detta började hade jag i stort sett redan ringt polisen! Det var riktigt obehagligt att ha polisen i telefonen och samtidigt se vad som händer med tjejen och inget kan man göra mer än att vänta på hjälpen. Polisen kom men även fast jag berätta exakt vart och vilket håll killarna sprang iväg åt så fort dem såg polisen så lyckades dem åka förbi dem!! Så frustrerande! Men vi såg ju allt uppifrån och det var säkert svårt för dem att uppfatta situationen när dem kom!
Men jag hoppas så för den här tjejens skull som nog inte var mer än 16 år, att dem här sjuka killarna åker dit!
 
Det är nåt av det värsta jag har upplevt och blev väldigt skärrad och kunde inte få det ur huvudet så inatt blev det som sagt inte mycket sömn så får se hur denna dagen blir!










Det är ungefär såhär jag känner mig idag, vill gömma undan mig ett tag! Jag känner att den här sommaren eller snarare sen december har det blivit för mycket festande! Ska inte klaga, verkligen inte för det har varit ett par roliga månader såklart ;) Men känner att det börjar bli dags att få lite rutiner och bli lite hälsosammare! Ta tag i livet lite mer, känns mest som jag står och väntar på att nåt ska hända men allt hänger ju på mig, det är ju jag som bestämmer över mitt liv och det är ju jag som bestämmer om nåt ska hända! så nu får jag allt ta tag i det :)
 
Så veckans mål får bli att
  • Ut och gå promenad varje dag (oavsett väder)
  • Träna minst ett friskis och svettis pass
  • Söka minst två jobb
  • Fixa allt jobbigt pappersarbete jag har skjutit fram allt för länge
  • Och sist men inte minst få lägenheten jag har ansökt om, inte så mycket mer jag kan göra för den saken mer än att hoppas :)

Inte direkt några svåra mål denna vecka så det här kommer jag klara! :)











Det blev en väldigt lugn tjejmiddag, alla var vi nog lite slitna. Men var super mysigt att umgås vi tre igen så det får vi göra snart igen! :)
 
Idag blir det en riktigt slappar dag! Vi ska nog ta och laga mat och kolla handbolls matchen Sverige-Frankrike såklart. Vanligtvis går det knappt att prata med mig under viktiga matcher och detta är ju en guld chans så vi får väl se hur nervös jag kommer vara denna gång och hur mycket (eller hur lite) sällskap jag kommer vara till Angelica ;)
 
Hoppas på Guld!!
 
 










Lite småsega är vi allt efter gårdagen som blev helt spontan, men ack så rolig! :)
Efter en tur på stan och en liten powernap är det dags att börja fixa här hemma. Om nån timma kommer vännen Camilla hit och så ska jag, Angelica och Camilla laga mat, dricka vin och catcha up, är så sjukt längesen vi sågs! Tror det nästan är två år sen sist... Så vi har en hel del att prata om, har hänt en hel del på två år!
Längtar så tills ikväll, ska bli himla kul att umgås vi tre igen!!
 
Ha en fin lördag!
 
 










Härliga vänner, Matlagning, Utgång, Vindrickande, dans, skvallra, sommar,
Hej på er :) 
Vilken härlig lång och solig dag det har varit idag!
Jag och Angelica började den här dagen med att gå på en lägenhetsvisning, jag har chans att få en liten etta här i Örebro så tog med mig Angelica som stöd. Liten var den kan man säga men jag tror den kan bli en bra början för mig i denna stad! Nu är det bara att vänta och se om jag får den! Efteråt gick vi till espresso house och satte oss ute i solen och njöt! Och så har dagen fortsatt, från den ena uteserveringen till den andra, till en park och nu äter vi godis och lagar mat och kanske slinker det ner varsitt glas rödvin :)
Många bilder på våra fötter blev det, men så får det bli om ingen vill ställa upp på bild!

Nu ska vi äta, mums!









Sitter på tåget på väg mot:

 
Är tillbaka och bloggar på Måndag igen :D









I Lördags var jag på kräftskiva hos syskonen Nilsson. Vi var upp mot 35 pers och jag hade supertrevligt hela kvällen. Det åts kräftor, spelades singstar, lektes gaseller, spelades kubb och dansades en massa olika danser. Så här kommer lite bilder på det roliga :D

 









Igår var Tanja och Sandra här. Vi åt mat och hade trevligt. Idag har Sandra varit här och vi har plugggat för fullt. Min dator gav upp igår. Två veckor innan programmeringstentan och jag kan inte programmera. Inte vidare bra. Livet är fullt av överraskningar. Vissa bra och andra mindre bra. Vi får väl se hur det går i slutet. 









Halloj!
Står i mammas kök och ska laga lite mat till familjen. Blir så simpelt det kan bli; makaroner och falukorv... 
Har varit här hos mamma i två dagar nu och på dem här dagarna känns det som om hösten har kommit. Det bara är grått, regnigt och kallt... Jag tycker om hösten väldigt mycket i och för sig men den behöver inte komma riktigt än!
 
Ska snart dra mig hemmåt har jag tänkt och får se om roomien är hemma, har inte sett henne på några dagar nu! Ska försöka dra med henne på en utomhusträning i stadsparken ikväll, så jag hoppas det slutar regna!










... Och söta Petra umgicks jag med igår. Har inte sett varken Petra eller Ebba sen Ebba endast var en vecka gammal och det är alldeles för längesen! Men nu måste det bli oftare, var så himla mysigt att sitta och gosa med Ebba och prata massa med fina Petra!
 
En väldigt härlig start på veckan!










Eller i alla fall sen förra lördagen som även den var grym ;) Här kommer ett bildregn från onsdagen förra veckan när vi var och såg Özz Nujen på strömpis
 
 
 










Sommar, bästa, dans, standup, vänner,
Kräftskivan igår var riktigt trevlig. Jag och några till sov kvar ute på landet och imorse när vi vaknade städade vi upp efter gårdagen och sedan spelade vi både krocket, kubb och trädgårds-Yatzy. Kom inte hem förrens vid fyra och sedan dess har jag mer eller mindre suttit och pluggat. Bilder från igår får komma upp imorgon för nu ska jag studera vidare. Ända tills dess att jag somnar i böckerna. Nej, kanske inte riktigt. Men nästan ;)









Efter jobbet idag träffade jag Lisen på Java. Hon har varit i London och på vägen hem gjorde hon stopp i Lund, Örebro och imorgon blir det Stockholm. Skulle själv gärna göra samma rutt men byta Örebro mot Umeå. Hade tänkt åka dit och hälsa på den här sommaren men det har inte lyckats bli av. Istället åker jag till Way out West nästa vecka! Det får bli ett studie/blogg-uppehåll då under fyra dagar. Känns som allt jag gör nu för tiden är jobba, äta, blogga, plugga och sova. Mer hinns inte med när jag jobbar full tid och har en tenta om två veckor. Än så länge går det bra. Imorgon kväll blir det också ett stopp. Då blir det kräftskiva ute på landet. (Japp, i en lada!) 

 
Här är lite bilder från förut. Lizzy bjöd mej på fikat som en vänlig gest och jag gav henne en present som Grattis på Födelsedagen (imorgon). Det blev lite Clinique (alla älskar väl Clinique!?!) Anyways, nu ska jag plugga vidare. Ha en bra kväll alla!










Igår gick jag och Angelica till strömpis för att se Özz nujen. Innan det började mötte vi upp Lars, Kimmy och Emilia, var superhärligt och Özz var grymt rolig! Det vi alla var överens över innan kvällen började att det inte skulle leda till en utgång, se Özz sen gå hem! Men vi alla är fel personer att säga nåt sånt, vi kan aldrig hålla ett sånt löfte... Det blev utgång och en hård sådan, men sht vad kul det var!! Blev en hel del galna och härliga bilder, dem kommer läggas upp! Men just nu orkar jag inte, är lite sliten ;) Inte bra att dricka på tom mage, komma hem jättesent, sova nån timme och sen upp och jobba, men så värt att må kasst idag för den kvällen! :)












Nu har H&M fått in Essie i butikerna. Precis lagom till de nya höstfärgerna lanserats (på bilden ovan). Visst är dom fina! Jag kollade på det gröna i butiken idag. Det står på min önskelista. Det är ganska dyrt med Essie här i Sverige men man får hålla utkik efter kampanjer och rabatterat pris. Men jag gillar dom för att de håller rätt så länge och deras pigment är underbart. Ett lager räcker oftast. Dom har även bland de bästa "nude" lacken. Kan rekommendera "sugar daddy", det perfekta nakna nagellacket. Men min favorit är "muchi muchi" en rosa nyans. 
Essie har funnits sedan 1981 i USA och nu sådär ca 30 år senare finns det i Sverige. Yey!
 
 
 
P.S Ja, jag vet att H&M inte är först med Essie, själv har jag köpt mina nyanser på Kicks sedan i våras :D









Essie, H&M, Kicks, Nagellack, Sugar daddy, muchi muchi,